Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írtam egy pasinak egy üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam egy pasinak egy üzenetet. Ez gáz?

Figyelt kérdés

Ma írtam egy pasinak facebookon, hogy mi újság van vele, régen beszéltünk.

(Azért írtam mert tetszik, de nem akarom, hogy feltétlenül megtudja, csak annyit hogy jófejnek gondoljon, hogy érdeklődök utána :D )

Most ez így ciki? Fiúk ti mit gondolnátok egy ilyen esetben?

2010. szept. 9. 09:41
1 2
 1/11 Timi: ) ***** válasza:
Bár én nem vagyok fiú,de szerintem nem kell emiatt aggódnod,hogy ciki,egyszerűen csak érdeklődtél" felőle,biztosan fog rá válaszolni is: )
2010. szept. 9. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
nem gáz.
2010. szept. 9. 09:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem ciki!Ha szerencséd van válaszol, te is írsz és elkezdtek levelezni, aztán kitudja mit hoz a jövő.;)
2010. szept. 9. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy lány is kezdeményezhet "beszélgetést".Nem is értem a kérdést.
2010. szept. 9. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen ez nagyon ciki, hogy írtál egy levelet ráadásúl egy pasinak az még inkább gáz:P

Amúgy nem értem miért lenne ezzel gond hacsak nem írsz neki minden percben akkor nem lesz ezzel gond.

2010. szept. 9. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:

hogy lenne már ciki ? :S

Csak ne éreztesd, hogy túl sok érdeklődést mutatsz iránta, ami neten főleg abban jelenik meg hogy egyből válaszolsz az ő válaszára :D

Viszont ha te tetszel neki akkor ezzel megkönnyíted a dolgát :Pp

2010. szept. 9. 14:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Megnyugodtam :D

Még nem válaszolt, de be sem lépett eddig, szóval nem gond :D

Ugye ez alapján, hogy írtam neki, kiderülhet hogy érdeklem-e?

2010. szept. 9. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem elég gyanús lenne, de mi a baj ezzel? Nem az a célod hogy összejöjjetek?

Én szarabb helyzetben vagyok, mert írtam egy lánynak, hogy adja meg az msn címét, de már vagy 3-4 napja várom a válaszát. És meg sem tudom nézni, hogy elolvasta e már. Állandóan nézegetem az e-mail-jeimet. Pedig meg is beszéltük, hogy megkeresem. :((((

2010. szept. 9. 17:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Kb 2 órája lépett be, de nem akarok belépni oda, mert akkor meglátja hogy fent vagyok/voltam -->várom a válaszát (egy közös ismerős mondta egyébként, hogy fent volt)

De nem kaptam freemail-es rendszerüzenetet, hogy válaszolt volna....Szerintem nem válaszolt. Ebben az a vicc, hogy amúgy jóban vagyunk. Nem mondom, hogy olyan hűdejóban, de jóban. Sokat beszélgettünk, hülyültünk.

Fuhh ha nem válaszol, akkor hülyét csináltam magamból :S Nem véletlenül most csináltam ilyet először, de sztem utoljára is :D :(

2010. szept. 9. 17:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként én is 2 percenként frissítem a freemail-t, de semmi. Hát nem hiszem el, hogy egy k*rva köszi megvagyok-ra nem képes...Most nagyon felhúzott, szívem szerint letörölném a fenébe az ismerőseim közül :@
2010. szept. 9. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!