Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon le akar koptatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon le akar koptatni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal. Volt 4 randink, csók is.

Aztán szombaton rákérdeztem, hogy jövő héten mikor tudunk találkozni, amire azt mondta, hogy nem tudunk, mert sok a dolga. Nem is találkoztunk.

Vajon le akar építeni?

2022. jan. 14. 19:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Szokott küldeni magáról képet vagy éppen amit csinál arról vagy hogy mit eszik pl.

Nekem a mostani viselkedése a 4 randi fényében nem érthető.

2022. jan. 14. 20:20
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs miért ilyeneket gondolnod, lehet minden oké, csak sűrű hete volt és azért nem ért rá találkozni. A beszélgetéseitekre azért szánt időt, az valóban olyan, hogy ha valaki akarja, a sok dolga mellé is bele tud férni. De egy randi már hosszabb idő és főleg hétköznap szerintem simán hihető, hogy egyszerűen nem ért rá. Beszéljetek meg új időpontot későbbre.
2022. jan. 14. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Olyan van, hogy valaki nem ér rá, de ha valóban ez az ok, akkor elmondja, hogy miért (legalább vázlatosan, hogy családi, munka, vizsga...), és hozzá tesz valamit, hogy szeretné majd bepótolni vagy mielőbb találkozni, vagy valami ilyesmi.

ELég lerázós szaga van, de egy próbát még tegyél. Többet ne.

2022. jan. 14. 20:34
 14/27 A kérdező kommentje:

Munkát okolta, hogy 6 napot dolgozik.

Igen, egy utolsó próbát teszek, és annyi.

2022. jan. 14. 20:45
 15/27 anonim ***** válasza:

Ha magáról küld képet az jó jel. Ha csak olyat amin jól néz ki, az elég tuti jel. Ha olyat, amin átlagos, azaz reggel felkelős táskás stb. amin nem néz ki jól, na az rossz jel.

4 randi szuper arány, ne görcsölj.

2022. jan. 14. 20:48
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Remélem ha összejöttök és dolga lesz nem fogsz a fején ugrálni ha éppen nem ér rá
2022. jan. 14. 21:23
 17/27 A kérdező kommentje:

Sajnos ilyen vagyok pedig. :D

De dolgozom rajta, hogy ne legyek ilyen...

2022. jan. 14. 21:38
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

16-os Emese, azért ne ess túlzásba. Nehogy már te mond meg a gyakorin a kérdezőnek, hogy milyen sűrűn keresse a párját.

Mondhatod normálisan, de nem ilyen lekezelően és kioktatóan, mert az agyam eldobom tőled, és akkor még szépen fogalmaztam

2022. jan. 15. 00:42
 19/27 anonim ***** válasza:
Nőként eszembe jutott, hogy mi van akkor ha menstruáció miatt nem akar veled találkozni? Vannak akiknek ilyenkor rossz a közérzetük, hasi görcseik vannak vagy fáj a fejük. Nem csodálkoznék rajta, ha ilyenkor nem lenne kedve randizni. Lehet hogy csak ezért találta ki, hogy sok a dolga. Nem biztos hogy ez a helyzet, de ez is benne lehet a pakliban, ha egyébként úgy érzed, hogy eddig minden rendben volt köztetek.
2022. jan. 15. 09:21
 20/27 A kérdező kommentje:

Igen, akár ez is lehet, mert mondta, hogy olyankor nagyon rosszul van.

Hát holnap rövidre zárom. Rákérdezek, hogy van-e kedve találkozni és a reakciójából úgyis kiderül minden.

2022. jan. 15. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!