Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon le akar koptatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon le akar koptatni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal. Volt 4 randink, csók is.

Aztán szombaton rákérdeztem, hogy jövő héten mikor tudunk találkozni, amire azt mondta, hogy nem tudunk, mert sok a dolga. Nem is találkoztunk.

Vajon le akar építeni?

2022. jan. 14. 19:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Csak sok a dolga :D
2022. jan. 14. 19:53
 2/27 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy ezt írta. Csak arra gondoltam, hogy ez a "sok a dolgom" nem jelenti-e azt, hogy húzzak a francba...
2022. jan. 14. 19:54
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek időnként valóban sok a dolga és nem érnek rá mindig találkozni. Azért beszélgettetek azóta? Ha igen, akkor felesleges még aggódni, majd taláékoztok később. Ha már egy hete semmi vagy szinte semmi kommunikáció nem volt, akkor viszont simán lehet, hogy tényleg ezzel akar lekoptatni.
2022. jan. 14. 20:03
 4/27 A kérdező kommentje:

Hát alapból nem nagyon van messengeren. De persze mindennap beszélünk valamennyit chaten és volt a héten egy telefonbeszélgetés is.

Csak már igazából nem tudom, hogy mit gondoljak. Én ezt valamiért lerázásnak élem meg, mert én azt vallom, hogy az embernek arra van ideje, amire tényleg akarja, hogy legyen. A többi csak duma.

Aztán nem tudom, hogy ezek fényében el merjem-e még egyszer hívni randira...

2022. jan. 14. 20:06
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltek azóta is? Érdeklődtök egymás után ?
2022. jan. 14. 20:10
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Szegény de cuki vagy 🙂
2022. jan. 14. 20:13
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked soha nem volt még sűrű heted? Így is beszélgettetek minden nap, vagyis szánt rád időt, ennyi miatt még ne éld meg lerázásnak. Kivéve ha csak lassan és pár szót reagált, ő pedig egyáltalán nem érdeklődött. Ha nem ez volt, akkor hívd el nyugodtan újra randira.
2022. jan. 14. 20:13
 8/27 A kérdező kommentje:

"Beszéltek azóta is? Érdeklődtök egymás után ?"

Mindennap beszélünk, de ő tényleg olyan, hogy szakaszosan van fent. Így éjszakába nyúló Messenger beszélgetéseink nincsenek, de a randinkon minden jól megy, sokat vagyunk együtt.

2022. jan. 14. 20:15
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Jaj nem írtam választ: Nem is komminikál? Milyen a kedélye a válaszaiban? Küld képet? Ezekből lehet következtetni.
2022. jan. 14. 20:15
 10/27 A kérdező kommentje:
Lassan reagál a fentiek fényében, ahogy írtam is. Azt nem mondanám, hogy egyáltalán nem érdeklődik, de azért nem bombáz kérdésekkel.
2022. jan. 14. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!