Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gazdagok mért züllenek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdagok mért züllenek el hamar?

Figyelt kérdés
pl olyanra gondolok,hogy már 14 évesen cigizik,drogozik,bulikba jár..stb.mértvan ez?
2010. szept. 8. 19:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
mert Ők megtehetik...
2010. szept. 8. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:
ez nem pénz függő,meg h jajj a gazdagok -.- az én családom is eléggé jól él és nem "züllöttem" el 14 évesen -.-
2010. szept. 8. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:

2.vagyok

lehet oltani.tessék :D

2010. szept. 8. 19:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se pénz függő, inkább személyiség és nevelés kérdése.
2010. szept. 8. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem mondom magam gazdagnak, de ami a legszükségesebb az mindig megvolt, és kb minden haverom tök csóró és cigizik piál szív, én 15 évesen kezdtem el cigizni, az első berugás valahova 13-14 körülre tehető és 16 éves korom óta szívok, most majdnem minden nap. Tehát a tanulság az, hogy nem kell ehhez gazdagnak lenni :D
2010. szept. 8. 19:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Inkább azok züllenek el, akikkel nem foglalkoznak a szüleik, a marhanagy pénzhajszában mindenre ráérnek, csak a gyerekeikre nem...

Azt gondolják, hogy ha megtömik a gyerekek zsebét pénzzel, megvesznek nekik mindent, annyi elég, pedig NEM!

Na, ezek a gyerekek mennek bulizni, kábítják magukat drogokkal, isznak, cigiznek...

Akik szegények és nem foglalkoznak velük a szülők, ők is drogozni, bulizni, inni, cigizni fognak...

Szóval, ez nem PÉNZ kérdése, hanem attól függ, milyen családban élnek, a szülők mennyire törődnek a gyerekükkel.

2010. szept. 8. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:
nemigaz mert velem törödtek :D
2010. szept. 8. 19:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez inkább unalom kérdése és azé, hogy a szülők milyen elveket nevelnek a gyerekbe.
2010. szept. 8. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a legcsóróbbak cigiznek középsuliban.. Ruhájuk szakadt, meg a 4 napos zsemlét eszik de a napi egy doboz az mindig megvan.. Én meg inkább beletankolom az R6 ba.. :P
2010. szept. 8. 19:20
 10/16 anonim ***** válasza:
nagyon nagy tévhit ez kedves kérdező!
2010. szept. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!