Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten, szerintetek a gazdag fiuknal elonyben vannak az olyan lanyok, akik gazdagok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 17:31
3/7 anonim válasza:
Inkább azok a nők vannak előnyben akik tudnak bánni a pénzzel, van életcéljuk, hivatásuk, karrierjük és nem csak a flangálás és shoppingolás az életük.
4/7 anonim válasza:
Hát, az érdek kérdés kiesik az biztos. De ha igazi a vonzalom, akkor nem számít.
5/7 anonim válasza:
nem feltétlen! ez a srác gondolkodásmódjától függ. valakinél inkább előny ha a lány nem gazdag, így talán jobban megbecsüli a dolgokat mint az akinek mindene megvan.
tudom nem volt kérdés, de azért megjegyzem, hogy bezzeg ha a nő tehetős míg a férfi "csóró" akkor nem így van...
6/7 anonim válasza:
szerintem nem lehet ilyet általánosságban mondani. minden nőnek más a fontos: igen van akiknek a pénz,van aki csak a külsőre megy,én személy szerint meg arra ha valaki okos.. de meg kell lennie az összhangnak egy jó kapcsolathoz,a pénz maximum lendíteni tud ezen kicsit,és harmóniát adhat,de szerintem önmagában nem elég
7/7 mysterious dsf válasza:
egy biztos: fordítva igazabb. gazdag csajoknál igen ritka, hogy szegény csávó bevágódik (meglepődök mindig, ha ilyen példát látok, de persze láttam már néhányat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!