Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak csúnyácskább lányok jönnek fel Facebook datingen?
Kérdező pacsi!
Duma nagyon jóvolt.
Úgy látom betalált pár itteni feminaci nőnél.
Egyre jobban imádom az érkező kommenteket. Nagyon jól tudjátok, mely lányokról beszélek, nem kell a
melléduma.
Én még Kelet-Magyarországon próbáltam pár hónapja, de 2 nap után töröltem magam... Tényleg vicc, kb. Maunika-só casting színvonal volt.
A 20-30 éves csajok 80%-ának már volt gyereke (nemcsak a cigányoknak), gyakran több is. Ezzel szemben diplomások nem nagyon voltak.
90%-nak full igénytelen volt a külseje és a képei is: rumlis-putris szoba, homályos kép, ovis filterek. Aztán már az is "extrának" számított, ha teljes volt a fogsora, nem volt bajsza(!), vagy ne lett volna tele xart búvárruha teste. Gyakran láttam 40 feletti nőket, akik huszonévesnek hazudták magukat. Szintén gyakori volt az 5cm-ről lőtt selfi, amin tátott szájjal bambán néz, közben úgy leszegi az állát, hogy az amúgy is nagy tokája teljesen kitakarja a nyakát.
Aztán kb. 25% kamu ázsai profil volt: vicces volt nézni, hogy egy állítólagos vékony, diplomás, jól menő vállalkozó kínai csaj tengeres és felhőkarcolós képekkel pl. Hajdúdorogon vagy Nagykállóban lakik :D
Szóval, a Tinder a Facéhez képest kész elittárs a tapasztalatom alapján.
33F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!