Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, utasitottatok mar el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, utasitottatok mar el not mert szinte semmi melle nem volt?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 18:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Mindig ilyen nagyon lapos lanyokat keresek de...nincs sok szerencsém.
2022. jan. 9. 20:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a közepestől deszkáig jönnek be a méretek, nincs azzal semmi gond, főleg ha jó az összkép. Szóval nem.
2022. jan. 9. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát a deszka csajok nekem se jönnek be.legyen azért mit fogni
2022. jan. 9. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Én imádom a melleket. Akár kicsik, akár nagyok. Ezért elutasításban részesíteni és egyben megalázni egy nőt rettenetesen nagy bunkóság. Egyébként sok férfi szereti az egész pici melleket. Ha pedig semmilyen szinten nem tudod őket elfogadni, műtét révén orvosolható ez a probléma. Alapvetően mégis azt mondanám, hogy légy büszke a melleidre és magadra. Nő vagy, nem csupán két emlő. 30/F
2022. jan. 9. 21:15
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
C kosár alatt nem nő a nő
2022. jan. 9. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Ezt próbálom elképzelni: küld egy képet és mondod, hogy nem rád gondoltam vagy hogy?

A mellméret eléggé szemmel látható.

2022. jan. 9. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

Nő vagyok, de nem hinném, hogy ezen múlik. Ha egy nőnek szép, kedves arca van, és arányos a testalkata, akkor elég felszínes az a pasi, aki ilyen miatt elutasítja.

Szerintem ne legyenek emiatt komplexusaid.

Amúgy a bátyám pl. mindig azt mondta, hogy mennyire szeretne egy nagymellű nőt, aztán élete szerelme egy kismellű nő lett. Nem ezen múlik. Ha kupiba megy és egy menetet fizet, ott lehet, hogy szempont, de egyébként nem kéne, hogy az legyen.

2022. jan. 9. 22:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már több kismellű és nagymellű nővel is. Nem a mellméret számított egyik esetben sem.
2022. jan. 9. 23:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

Nekem tetszett olyan sok csaj, akinek 0 melle volt.

2022. jan. 10. 02:09
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, téged elutasitottak vagy csak úgy érzed, hogy azért nem lépett feléd, mert kicsi a melled?

Nem mindenki kezdeményezik egyből, ezt vésd a fejedbe...

2022. jan. 10. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!