Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, eddig hány nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, eddig hány nőt, lányt utasítottatok vissza az életetekbe, aki kezdeményezett nálatok?

Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszi

2020. aug. 22. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Tudtommal hármat. 34f
2020. aug. 22. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Eddig kettő volt, de egyiket sem, mert az egy kicsit értelmetlen lenne, egyrészt egy esély mindenkinek jár, másrészt ki tudja mi lesz belőle, még jól is elsülhet, mondom ezt alapvetően pesszimistaként.
2020. aug. 22. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Kettot.

36F incel

2020. aug. 22. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2-őt, okkal, de csak az egyiket bánom.(F38)
2020. aug. 22. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

háát végeredményben elutasításnak számít...

összesen 3 volt eddig. közülük egy teljesen egyértelműen közölte szándékait.

A másik 2 nő ők közeledtek volna és tudtam, hogy csak arra várnának, hogy én is lépjek valamit....de inkább tudomást sem vettem róluk.

Vehetjük elutasításnak, mert szépen eltávolodtam tőlük...

2020. aug. 22. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyet se.

29/F

2020. aug. 22. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt egyébként a miért is érdekes kérdés lehetne :)
2020. aug. 22. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Az egyiket azert, mert elegge kover, tovabba veleszuletett testi fogyatekossaggal rendelkezett, a masikat meg azert, mert nalam joval idosebb volt.

36F incel

2020. aug. 22. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Munkámból adódóan sokat, pedig volt közöttük aki külsőleg nagyon is az esetem volt csak éppen párkapcsolatban voltam. Még az elején volt akivel elkezdtem beszélgetni, lelkizni, mert kíváncsi voltam rá, de ez sehova sem vezet. Határozottnak kell lenni de semmiféleképpen sem bántónak, mert abból nagy sértődés lehet.
2020. aug. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!