Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Utasítottatok már vissza szép nőt? Ha igen, mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 11:54
1/11 anonim válasza:
Nekem nem szép lány kell hanen aki tetszik
2/11 anonim válasza:
Nem volt sok közös bennünk. Mutogatni magam mellett meg a húgomat is tudom.
3/11 anonim válasza:
Nem dolgoztam meg fel az előző kapcsolatom es nem akartam hogy egy erzelmi massza legyen az egészből.
4/11 anonim válasza:
Annyira buta volt, hogy a falra másztam tőle.
5/11 anonim válasza:
Igen, egy ideig dugogattam azért a lányokat ilyen szituban, ha szingli voltam. De az igazán szép lányok 95%a igazából ki van zárva nálam, mert más személyiségek vagyunk, nincs meg az a mély egy húron pendülés, ami nálam egy kapcsolat alapja.
6/11 anonim válasza:
Nem. Egy szép nő próbálkozott be nálam, és akkor nem volt senkim, amiért vissza kellett volna utasítanom. De már tudom, hogy pár dugás után hagyni kellett volna, mert olyan érzelmi megrázkódtatást jelentett az a nárcisztikus, szocio vagy pszichopata nő, amit soha nem heverek ki, és ahogy beszéltem más áldozatokkal, ők sem.
7/11 anonim válasza:
Igen. Épp volt egy másik szép nőm.
8/11 anonim válasza:
Igen, 3 nap után szakítottam vele. Egyszerűen nem tudtam beszélgetni vele semmiről sem.. :D
9/11 anonim válasza:
Nagyon buta volt, képtelen volt helyesen írni. Engem az kiakaszt...
10/11 anonim válasza:
Én szép férfit utasította vissza többet is. Nem azért mert szépek voltak, hanem mert nekem épp nem tetszettek. A párom tetszik, mondjuk ő is jól néz ki szerintem. Gondolom a férfiak se jönnek össze valakivel csak azért mert nem csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!