Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki hogy első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki hogy első randin odajött anyukám 37 évesen, ti mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés

Internetről találkoztam egy csinos 32 éves nővel. Szerintem tök jól elvoltunk, jól alakult a randi, már egy kis csók is volt, amikor véletlenül összetalálkoztunk anyámmal (kellett nekem a piac felé menni mert gyakran jár arra)

Anyám odajött és bemutatkozott, ott mondta mikor jövök hozzá mit főzzön akkor, meg ki ez a lány, mikor jön az unoka stb... borzalmas volt, vagy 20 percet ott beszélgetett velünk...

2022. jan. 8. 11:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

... míg a csaj csak nézett.... 31f

Viszont ha ez nem tetszett neki hogy segítesz valakinek akkor jobb is hogy nem lesz ilyen nővel kapcsolat

2022. jan. 8. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A jó kapcsolatnak örülni kell, de nyilván anyádban nem sok jóérzés van, ha képes odamenni hozzátok egy ilyen helyzetben és a nő joggal vonja le azt a következtetést, hogy később is mindenbe pont így fog belekotnyeleskedni, hiába a "jó szándék vezérli", na igen... Elfogadható az lett volna, ha anyukád maximum csak odainteget, te vissza, mosolyogtok és mondod a csajnak, h ő az anyukám.
2022. jan. 8. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Anya ne ègess màr!

Hangzott el tinikoromban.

Most hogy felnőttem biztos találtam volna rà módot hogy ne talàlkozzak vele randin.

Kérdező, nyilván nem vagy semmiben hibás , azért sikerült 20 perc lényegre törő beszèlgetèst összehozni 😁 ( szia anya, most nagyon nem jó, majd beszèlünk - ez 3 sec )

Na, csókoltatom anyukàt ,meg az unokàkat

2022. jan. 8. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Háát, necces. De nem is feltétlen az, hogy összefutottatok, van ilyen. De ezt le lehetett volna rendezni egy gyors köszönéssel, esetleg bemutatással. Az a para, hogy anyád elkezdett unokákról beszélni. Te meg minek nem hajtottad el, vagy miért nem mondtad, hogy akkor szia anyu, mi megyünk tovább? Az a gáz, hogy 20 percig ott boldogított titeket, nem az, hogy találkoztatok véletlen.
2022. jan. 8. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Egyetértek abban, hogy megpróbálhatta volna rövidre zárni.De most képzeld már el, hogy milyen típusú ember lehet a kérdező anyja, ha képes volt ezt tenni a fiával.

Nem tudom találkoztál-e már ilyen emberekkel, de van aki sértődékeny, tapintatlan, erőszakos, hisztis.Ha a kérdező anyja is ilyen(amire látok esélyt), akkor simán lehet, hogy nem vette volna a lapot, ha udvariasan letereli a kérdező.Ha konkrétan mondja, akkor meg elkezdett volna hőbörögni.Szerintem az a nő előtt még rosszabbul vette volna ki magát, ha anyuka elkezdett volna sipákolni, vitatkozni a fiával.

2022. jan. 8. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá nyugodtan. Gyakran tudnak cikisen viselkedni a szülők, akaratuk ellenére is.
2022. jan. 8. 14:48
 17/18 anonim ***** válasza:

#13 voltam

A srác is és a muter is hibás.

A srácnak nem lett volna szabad hagyni , hogy az èdesanyja ebben az érzékeny szakaszban ràjuk telepedje.Mama, meg lehetett volna tapintatosan, hagyhatott volna a "kis" fiànak nagyobb teret.

Egy kapcsolatban szerintem ha a pár szülei nagyon nyomulósak , mèg kezelhető, viszont ha a párod tufa és ő nem tudja kezelni őket, akkor ott döglött meg a buli.

"Igen , anyuka!

Szerintem is anyuka!

Azonnal anyuka!"

Nyilván anya csak egy van , de tudni kell a helyén kezelni a szülőket , és a pàrkapcsolatot, a kérdező már az első randi alatt belebukott ebbe gyakorlatilag.

2022. jan. 8. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Ja, én azt hittem az anyuka 37 éves 😁
2022. jan. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!