Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is perverz vagyok, mert első randin erekcióm volt? Lányok ti is ezt csináltátok volna az első randin?
Ez természetes reakció, bármennyire is ciki egyes helyzetekbe. De velem is volt egy hasonló, amikor még a metrón megláttam azt a lányt egy elég kirívó ruhában akkor még semmi ilyen nem volt, de már akkor is jól megnéztem. Persze akkor adódott egy alkalom és odamentem hozzá megismerni. Majd facebookon elkezdtünk chatelni, meg telefonon is beszélgettünk, majd elhívtam az első randira. Ez volt tavaly. Akkor is egy hasonló ruhában jött. Már a szemem kikerekedett amikor megláttam és ő amikor odajött puszit adott akkor egyből felállt nekem is mert még meg is ölelt, ez természetes reakció, sajnos nem lehet ezt irányítani.
Az a lány is meglepődött ezen, de ő legalább nem ijedt be mert okos, és tudja hogy ezek olyan dolgok amikről nem nagyon tehet az ember.
A csaj valószínű nem tudja hogy mik ezek ezért ijedhetett be, szerintem hagyd a csajt, mert még nem komolyodott meg sajnos.
Én összejöttem a csajjal ugyan a végén, de hamar szakítottunk :S
Az egészen biztos, hogy valami kúrógép trófeagyűjtőnek hitt, és azért lépett le. Néhány nő eléggé rugalmatlan és gyorsan ítélő ilyen téren. Ez már egy rossz pont róla, ami miatt kevésbé kell sajnálnod, hogy így alakult. Nade hogyan vette észre? Talán biciklinadrág volt rajtad? Egyáltalán mit keresett a tekintete arrafelé?
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!