Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen programokat csináltatok első randi alkamával?
Cukrászda, kávé, séta.
Első randi online ismerkedésnél amúgy is csak "pofavizit" :)
Én sétálni és beszélgetni szeretek természetben vagy városban, aztán enni utána valami finomat.
32/f
#7. Jó jó, de ki fizetett? :D
32/f
Semmi extrát, de nagyon jó érzés visszagondolni rá.
Mivel elég spontán jött, ezért munka után “futottunk össze”. Este elmentem a munkahelye elé, aztán beültünk egy sörre egy közeli beülős helyre (kocsmának nem nevezném, de valami olyasmi) -az a hely sajnos azóta megszűnt :( aztán elindultunk sétálni a városba, mentünk egy jópár kilométert céltalanul, aztán vettünk egy üveg bort és leültünk a városligetbe. Aztán elfogyott a borunk és vettünk mégegyet. Beszélgettünk sokáig, járkáltunk fel-alá, néha leültünk, ránk hajnalodott végül. Megéheztünk és beültünk giroszozni, aztán elálmosodtunk. Mivel a közelben laktam ezért felajánlottam, hogy aludjunk nálam. Aztán felmentünk hozzám, és álomba szenderültünk :D egyébként először furcsa volt a -most vőlegényemnek- hogy egyből felinvitáltam, viszont nem történt semmi, csak összebújva elaludtunk, a másnapot pedig végig együtt töltöttük. Amit nekem nem szabadott volna alapjáraton, mert 2 napra rá vizsgáztam és tanulás volt betervezve :D bárcsak megint átélhetném azt a napot 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!