Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok az első randin?
Figyelt kérdés
Megmásztátok a Gellért hegyet? Esetleg hippogrifft röptettetek?
Ötleteket gyűjtök
2014. ápr. 17. 23:23
1/8 anonim válasza:
Piknik a Margitszigeten, tea/kávé egy hangulatos helyen, beszélgetés egy padon a parkban...
De a hipogriffes ötleted nagyon tetszik, azt elteszem későbbre :)
2/8 anonim válasza:
majdnem, nimbus 2000-el röpködtünk a Balaton felett miközben bagoly háton nyernyegő, 100 tagú cigányzenekart hallgattunk
3/8 AwsomeMIZ válasza:
Én csak simán elvittem pizzázni egy étterembe. Elég romantikus volt mivel késő délután már sötét lámpafénnyel szinte egyedül voltunk. Nagyon jó volt :D
De akár egy sima erdei séta vagy teázás/kávézás is jó ötlet lehet szerintem :) meglehet ismerni egymást hamar. 18F
4/8 anonim válasza:
Én csak elvittem egy étterembe. Ott derült ki, hogy erős tériszonya van, ezért aztán nem mert felmenni az Eiffel-toronyba.
5/8 anonim válasza:
Bevittem a Nagyerdőbe és leszopott.
7/8 anonim válasza:
Az egyikkel sétáltunk egy parkban, a másikkal pedig beültünk egy cukrászdába.
8/8 anonim válasza:
Mi a Vörösmarty térre mentünk karácsonyi vásárra.
Esetleg ilyen aktuális budapesti pogramok jók lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!