Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresnétek még a pasast, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresnétek még a pasast, ha úgy fogalmazna, hogy ő csak a "volt hódolód"?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 10:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mi vonz benne, hogy nem kellesz neki? Apádnak se kellettél, vagy miért vagy ilyen sérült?
2022. jan. 7. 11:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Nagyon jó a stílusa, mindig jó kedvre tudott deríteni és baromi jól néz ki. Nagyon vonzódom hozzá szexuálisan is.

Apukámmal nagyon jó a kapcsolatom, nem gondolom, hogy miatta lennék sérült.

2022. jan. 7. 11:49
 13/25 anonim ***** válasza:

"Akkor viszont, hogy a fenébe verjem ki a fejemből? Nem tudok szabadulni tőle."

Vagyunk így ezzel páran, szerintem! :)

Ha tudnánk erre a költői kérdésre a választ, akkor nem lenne a világon egy csomó reménytelenül szerelmes ember! :)

Az meg nem igaz, hogy lelkileg sérült az, akinek tetszik valaki aki nem viszonozza. Mindent ki lehet "heverni", csak idő kérdése! Csak győzd kivárni ezt az időt.

2022. jan. 7. 11:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez már másfél éve tart. :) Kár, hogy nem lehet tudni, hogy mikor múlik már el ez az érzés. :)
2022. jan. 7. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet olyanba szerelmes, aki nem viszonozza. Le is írta, ez csak vonzódás, nem szerelem.
2022. jan. 7. 12:26
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem ez csak vonzódás. De hogy lehet ennyire erős???
2022. jan. 7. 12:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy vonzódás vagy szerelem. Neki az a baja hogy nem tudja elfelejteni a pasit! A reménytelenül szerelmeseknél is ez van, de nem ez a lényeg.

El kell terelni a gondolatait valamivel vagy valakivel, és majd az idő megoldja.

2022. jan. 7. 12:37
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert nagyon baszhatnékod van. Ez az első napod ezen a bolygón?
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mert a vonzódás csak baszókedv, a szerelem meg rengeteg érzelem együtt.
 20/25 A kérdező kommentje:
Halljátok, tényleg nem tudom, hogy mi ez. Lehet úgy szerelmesnek lenni valakibe, hogy még egy csók sem volt köztetek? Mert amúgy, ha ránézek, azt érzem, hogy tökre szeretem.
2022. jan. 7. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!