Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha most a járvány idején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a járvány idején alkalmi partnert szeretnétek, akkor hol keresnétek?

Figyelt kérdés

Tinder, rosszlányok és társai kizárva. És nem egyéjszakás.

26F

2021. márc. 30. 01:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A tinder miért kizárt? Járvány alatt kb. csak ott lehet ismerkedni, na meg baráti társaságon keresztül.
2021. márc. 30. 03:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kérdést ide kiírtad, sehol. Gyakorlatilag kilőtted az összes lehetőséged. Ha eddig találtál ilyenre lányt, akkor ezután is pont úgy találj.
2021. márc. 30. 03:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen nekem még semmi nem jött össze,de még egy beszélgetés se igazán,pedig eleinte nagyon istenítették-aztán sehol semmi...F
2021. márc. 30. 03:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tarskereson. Tele vannak alkalmi partnerkeresővel. Sőt. Szinte csak azok vannak fent mint potenciális jelolt azaz néznek is ki valahogy es magasabb a végzettséguk mint 6 osztaly..
2021. márc. 30. 05:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Akár itt, az oldalon is. Volt korábban egy kérdés,hogy ki talált itt alkalmi, illetve hosszútávra partnert/párt. Magam is csodálkoztam mennyien találtak itt lehetőséget bármelyikre.
2021. márc. 30. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tinder, rosszlányok és társai kizárva. És nem egyéjszakás."

Akkor legyen jó szociális életed, legyen sok nőismerősöd, akik között számíts egy jó pasinak, menőcsávónak. Vagy ha ez nincs, akkor nem értem miért támasztasz lehetetlen kitételeket.

2021. márc. 30. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tépj egy sorszámot, állj be a sor végére! Csak szólok, rengeteg pasi is ugyanezt akarja, párkapcsolati állapotától függetlenül. Egy icipicit nagy a túljelentkezés, de ne szegje kedved!
2021. márc. 30. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Online környezetből csóknál tovább sosem jutottam. Hétköznapi életben tudtam csak felszedni nőket. Most a járvány alatt viszont nem tudok személyesen ismerkedni.
2021. márc. 30. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!