Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így is keresnétek a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is keresnétek a lányt?

Figyelt kérdés

Fél éve randiztam egy lánnyal. 2 randink volt, amin látszott rajta, hogy nagyon jól érezte magát, mint én. Abszolut olyan érzés volt, hogy ennek mindenképpen lesz folytatása. Volt már pár barátnőm, de nála valami különlegeset éreztem. Végül abban maradt abba ez az egész, hogy az orvosi mellett nincs ideje aztán rá 2 hónapra ráírtam és már mással randizott.

Nem tudom, hogy ilyen helyzetben nem gáz-e ráírnom. Eddig minden lánnyal sikerült valamire jutnom (kb 7) és nagyon rossz, hogy most kb kudarcot vallottam magammal (és akkor vele) szemben.

Valami tanács?

22/F

2021. dec. 19. 00:58
A kérdező szavazást indított:
Szerintem nyugodtan írj rá.
Inkább ne!
30 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad. Nincs benne semmi különleges a számodra, ahogy mondtad, csak a kudarc bánt. Úgyis jól megy neked a csajozás, a következő 7 sikerülni fog majd.
2021. dec. 19. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ugye tudod, hogy ezzel a csajjal esélytelen, hogy bármi komoly legyen? Ez a "nincs időm az egyetem miatt" elég sokszor csak kifogás. Úgy meg főleg, ha mással azért még randizgatott...
2021. dec. 19. 01:08
 3/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
2: Ennyi. Ott a pont.
2021. dec. 19. 02:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"orvosi mellett nincs ideje aztán rá 2 hónapra ráírtam és már mással randizott"

Nem biztos hogy ez a mondat tudatosult benned.

Nem érdekel(t)ed.

2021. dec. 19. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
pontosan, rád nincs ideje
2021. dec. 19. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"orvosi mellett nincs ideje aztán rá 2 hónapra ráírtam és már mással randizott"

Ez tudod, hogy mit jelent? Azt, hogy rohadtul van ideje, csak éppen TE nem érdekled. És még egy büdös bunkó is, aki ilyen hazugságokkal etet, ahelyett, hogy egyenesen megmondaná, hogy "bocs, de nem jössz be".

2021. dec. 19. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így vagyok vele. Sokkal egyszerűbben le lehetett volna rendezni ezt az egészet is ha az őszínét megmondja a szemembe.
2021. dec. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!