Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresnétek még a pasast, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresnétek még a pasast, ha úgy fogalmazna, hogy ő csak a "volt hódolód"?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 10:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jan. 7. 10:55
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akar valamit, akkor mondja ki.
2022. jan. 7. 10:56
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha bárhogy is fogalmazott, akkor az alapján ő keresett téged nem neked kell.

De kicsit több infóval jobban lehetne válaszolni.

2022. jan. 7. 10:56
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem volt köztünk semmi, egy darabig csak kerülgettük egymást. Aztán egy viber beszélgetés alkalmával valamilyen apropóból azt írta, hogy ő is a hódolóm volt. Ezek szerint már nem gondolja így. Igazából az utóbbi időben mindig csak én kerestem őt. Lehet, hogy pont emiatt, de borzasztóan vágyom rá. Nem jó érzés, hogy én nem kellek neki.
2022. jan. 7. 11:03
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hódolód volt akkor tetszettél neki.

De valószínű azt érezte, hogy ő nem kell neked.

2022. jan. 7. 11:06
 6/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy van benne valami kedves 5-ös. Sokáig húztam a dolgot, aztán mire rájöttem, hogy akarom, addigra már ő nem akarta.
2022. jan. 7. 11:08
 7/25 anonim ***** válasza:

Ez még változhat amikor fordul a kocka.

Most elengeded lesz más akkor jutsz majd eszébe. Ez annyira tipikus hogy akkor jön csak képbe vki mikor elengedted vagy nem kell.

Most ő van ebben a helyzetben, de a kockák forognak mindig..

2022. jan. 7. 11:16
 8/25 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ne keressem? Az a baj, hogy mindenki másban őt keresem, így nem fog kelleni senki.
2022. jan. 7. 11:20
 9/25 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy konkrétan miért nem keres téged?

Lehet, hogy már van neki valaki más?

Nő vagy, ne fuss egy férfi után sem! Én megtettem, és nem volt értelme! Ha mindig csak te keresed, ő meg ezt nem viszonozza, akkor annak van valami oka. Ha igazán fontos lennél neki, érezne irántad valamit, tervezne veled bármit is, akkor felvenné veled a kapcsolatot.

2022. jan. 7. 11:38
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy van-e más. Szerintem nincs.

Én is azt érzem amúgy, hogy semmit nem akar. Akkor viszont, hogy a fenébe verjem ki a fejemből? Nem tudok szabadulni tőle.

2022. jan. 7. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!