Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire szokványos, hogy lakásos prosti ráír az emberre nappal?
Whatsappon kommunikáltunk mikor először beszéltünk és első találkozás másnapján ír, hogy mit csinálok, mik a terveim, menjek át hozzá, csábítgat, hogy felvesz szexi rucit meg megpróbáljuk az anált stb.
Ez azt jelenti, hogy jó kliens voltam vagy kedvel?
4
De hát a lányok tudják a fiúk szeretik ott hátul...
"jó kliens voltam vagy kedvel?"
Az mindegy. Ha akarsz tőle párkapcsolatot, neked kell úgy viselkedni vele, te vagy a férfi.
Nem azt kéne kikutatgatni, ő mit akar, neked kéne tudnod, hogy te mit akarsz! Mert a kérdésből az derül ki, hogy tetszik neked. Akkor meg neked kell ezt kimutatni.
A fiúk nem tudják, hogy sok lány nem szereti? Ezért mondom én is, pénz.
Amúgy tök vicces, normális nőkről azt hiszitek, a pénzetek kell nekik, prostikról meg azt, hogy szerelmesek.
Talán azt mondta, hogy INGYEN kínálja neked ezeket az élményeket? Ha nem, akkor egyértelműen egy ügyfél vagy, akit törzsvendéggé akar tenni. Nyilván a prostituáltak is szívesebben dolgoznak egy bejáratott ügyfélkörrel, akikről tudják, hogy nem lesznek erőszakosak, nem lógnak meg fizetés nélkül és nem kapnak el tőlük betegséget még véletlenül sem.
Ezt a törzsvendégkört pedig a magadfajta lúzerek miatt tudják kialakítani.
8
Na megjöttek a negatív lehúzók. :D Már vartalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!