Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » (Férfiaknak) Valóban nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Férfiaknak) Valóban nehezebb ismerkedni egy nővel?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy a legtöbb nőt csak a pénzes férfiak érdeklik. Természetesen nem a sugar daddykre és a gold digger nőkre gondolok.

Miért van az, hogy a legtöbb férfi felháborodik, ha egy nő stabil anyagi forrású párt keres? Viszont, ha egy nő többet keres a férfinál, az is bánthatja a “férfiasságukat”. Tényleg ez egy nagy elvárás a férfiaktól?

2022. jan. 2. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes mód nekem ez teljesen huszadrangú. Csak az lenne fontos, hogy ne munkakerülő legyen, de egyébként el tudom tartani magamat, vagy akár kettőnket is rövid távon, a többi nem érdekes, kereshet többet is felőlem... :D
2022. jan. 2. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Nem baj az, de ő mit tud nyújtani cserébe?

Nekem nincs szükségem az ő pénzére, de amire lenne, azt nem tudja szinte egyik nő sem megadni. :)

(Nem a lába között lévő dologra gondoltam, mert az nálam édes kevés )

2022. jan. 2. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Miért háborodik fel? 1.Mert sérti az egoját. Azok háborodnak fel akik nem melléd valód, ez is egy micro jelzője annak, hogy ha ilyen férfiba botlasz akit ez zavar, hogy nagy ívben kerüld el.

Vannak olyan férfiak akiket szimplán vonz egy ilyen tipusú nő aki képes megállni a saját lábán, és hasonló qvalifikált párt keres, itt nincs sértődés. Ott van ahol az elvárások nem teljesithetőek számodra.

2022. jan. 2. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

"Miért van az, hogy a legtöbb férfi felháborodik, ha egy nő stabil anyagi forrású párt keres?"

A hazai proli mentalitás. Mindenki ingyen akar mindent.

Meg utána, mint a kocsinál, tankolni, és javíttatni is kell, és az drága.

2022. jan. 2. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

"stabil anyagi forrású párt keres"

XDDD

oké

2022. jan. 2. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

A dagadt nő miért háborodik fel ha vkinek a vékony lányok tetszenek? A fasziknak kötelessége vonzónak találni az összes nőt, különben "ide bármilyen szégyenteljes szöveg behelyettesithető" mint pl nem férfi, puhapöcs, lúzer, stb ismerjük ezeket.

Ennek alapján ha egy nőnek nem jön be a 150ezres józsi akk az a nő egy férfigyűlölő lúzer. Érdekesen hangzik igy nem?

2022. jan. 2. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Mindkét nem ilyen tagjai ugyanazt kapják, amilyen emberek ő maguk is. Amelyik nő a férfi pénzét, bicepszét, jó dumáját nézi, az olyan férfit fog találni maga mellé, amelyiknek meg ugyanolyan fontos az, hogy annak a nőnek milyen szép az arca vagy jó az alakja. Ugyanígy fordítva amelyik férfi csak azt nézi, hogy a nő vonzó legyen külsőre, az ugyanolyan mértékben olyan nőt fog találni, amelyik meg azt nézi a férfinek mennyi pénze van.

Az a baj a csak ennyire külsőségekre és anyagiakra épülő kapcsolatokkal, amik mögött nincs semmi lelkiség vagy spiritualitás, hogy bármikor jöhet egy szebben kinéző vagy egy gazdagabb, illetve a kapcsolatban a másik is elveszítheti a szépségét vagy pénzét és akkor annyi is volt a kapcsolatnak.

2022. jan. 2. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

A leírás nem tudom, hogy jön a kérdéshez, de egyébként szerintem nem csak a férfiaknak nehéz ismerkedni a nőkkel.

Én pl csak szimplán barátkozni akarok, lány barátokat szerezni, mert meg vagyok áldva egy rakás fiúval és jól jönne olyan ember, akivel a csajosabb énem is megélhetem... De egyszerűen nem megy. Vagy megsértődnek vagy kínos lesz a beszélgetés vagy örökre tartják a távolságot és nem nyitnak felém. A lányokkal nehéz ismerkedni. Pont.

2022. jan. 2. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
A férfiak nem egy ócska riherongyot keresnek akit még el is kell tartani.
2022. jan. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!