Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a fiú csak magáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a fiú csak magáról beszélt, storyzgatott. Rólam szinte semmit se kérdezett, én meg kérdezhettem mert érdekel. Ezek szerint őt ennyire nem?

Figyelt kérdés

Vagy 2 kérdést tett fel a 1,5 órás találkozó során. De semmi személyeset. Ennyire nem akar megismerni az ilyen?

Még illemből is kérdeznék, még ha nem is tetszik az illető.

2021. dec. 31. 07:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem szocializalt.

Ez csak azert lehet mert gyenge a kommunikacioja.

Valahol jobb is mint az olyanok akik meg mindenrol kifaggatnak maganeletrol is, magukrol viszont nem beszelnek, de aztan meg visszaélnek az informaciokkal kiadják másnak meg ellened forditják meg kiröhögnek.

2021. dec. 31. 09:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Azóta mondjuk nem is keresett. Csak tegnap este volt a találkozó, de azért akikkel korábban randiztam mindegyik jelentkezett randi után rögtön.

De ezek szerint akkor nem veszítettem vele sokat.

2021. dec. 31. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
#10: A gond az, hogy akaratlanul a nők is belekényszerítik a többségében igencsak sérülékeny férfiakat a szerepjátékba azzal, hogy a szorongásukat felvállaló fiúk már tinédzserként is elutasításokba ütköznek tőlük. Nagyon kevés nő csábul el attól, hogyha egy férfi kimutatja, mennyire nem bízik önmagában, s mennyire szorong. Gondolom, te sem volnál oda egy "bocs, hogy létezem" fiúért. A magabiztos, "erős", határozott férfi a vonzó. Arról már nem is szólva, hogy a sebezhetőségét kimutató férfit a többi férfi is semmibe veszi. A férfiak emiatt már fiatalon megtanulják, hogy fel kell venni egy szerepet, s nem szabad kimutatni a belsőt, mert különben beléjük rúgnak a nők is és a férfiak is. S persze mivel állandóan játsszák a szerepüket, egy idő után már permanensen ebben a szerepben élnek, s rettegnek, hogy lehull az álarc. A legkönnyebb akkor egy szerepet eljátszani, ha valaki 24 órában játssza, így sosem esik ki belőle. Szerintem a legtöbb nő úgy megy férjhez, hogy elhiszi a szerepről, hogy az a férfi valódi énje. De persze a legtöbbször előbb vagy utóbb lehull a lepel, és jön a kijózanodás. Ez az a pont, amikor a nő rádöbben, hogy kihez is ment férjhez. Egy részük megpróbál alkalmazkodni a helyzethez és megpróbálja megszeretni a lepel mögött talált férfit; egy más részük inkább elválik és keres egy "erős" férfit, aki persze megintcsak jó eséllyel szerepjátékos, s a történet kezdődik elölről.
2021. dec. 31. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Milyen szerepjàtèk?

Mièrt kell egy ilyen egyszerű dolgon összeesküvès elmèleteket gyàrtani ?

Ne hogy màr ràtörjön a szorongàs, amikor èrdeklődik, kuka az ember.

Mi a csillagjegye 😆

Jeez

2021. dec. 31. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 Én értem miről írt a #13!

Ez létező jelenség, csak az nem látja aki nem akarja.

Vajon miért van olyan sok válás?

De amiről #13 írt, az jelen van a nőknél is szerintem. Mert a férfiak (nem mindenki) is valahol belekényszerítik a nőt is egy bizonyos szerepbe. Hány megfelelési kényszeres ember van a társadalomban? Rengeteg. Ezek az egymás felé támasztott elváráscunamiból adódnak. Persze az egyéneken múlik, hogy ki mibe megy bele, ki tud végig önazonos maradni. Valljuk be őszintén, hosszútávon az jár jobban aki önazonos tud maradni, és nem vesz fel szerepeket azért, hogy elmondhassa, hogy párkapcsolatban van!

Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge.......

#10 vagyok.

2021. dec. 31. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
34%

Azért nem tud róla feltenni 1 darab kérdést sem , mert be van kényszerítve egy helyzetbe 😆😆

Folytassàtok kérlek 😆

Kérdezni ,érdeklődni megfelelèsi kényszer

2021. dec. 31. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Önző.. A szexben is gyors megreszelne, azt még büszke lenne magára..
2021. dec. 31. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már ilyen találkozóm, hogy nekem kellett kerdezgetnem őt rólam meg szinte semmit nem kérdezett. Mondtam neki hogy ő is kérdezzen erre azt mondta nem jut eszébe semmi. Aztán mikor 3 hónap múlva szó nélkül felszivodott rájöttem, hogy így akarta magát fenyezni kb minden kérdésre úgy adta meg a választ mintha ő tökéletes lenne. Persze ennek 90% se volt igaz. Mindent ami mondott magáról annak az ellenkezője valósult meg.
2021. dec. 31. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!