Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkoholista lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkoholista lenne?

Figyelt kérdés

30-as, alapjáraton jóképű, jól szituált férfiről beszélünk. Nem most találkoztunk először, de ez volt az első alkalom, hogy huzamosabb időt együtt töltöttünk egy rendezvényen (meg aztán kettesben). Mindent összevetve nagyjából 6 óra alatt, laposüvegből, pohárból vagy üvegből, ami épp kéznél volt, kb. 1.5 liter whiskey-t ivott meg. A vége fele azért a beszédén már észre lehetett venni, de alapjáraton nem nézett ki úgy, mint akiről megmondaná az ember, hogy ennyit ivott. Nem szédelgett, teljesen magánál volt, azt leszámítva, hogy amikor kb. 5 percre egyedül hagytam, szinte azonnal elaludt. Másnap találkoztam/beszéltem vele, az égvilágon semmi baja nem volt.

Tudom, hogy vannak, akik legendásan jól bírják az alkoholt, de azt hiszem, ez nem az a mennyiség, aminél ilyenről kéne beszélni. Lehet, hogy egyenesen meg kellett volna kérdeznem erről, de nem tettem meg, egyelőre nem is merem.

Mit gondoltok?

2021. dec. 28. 02:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
A kérdező ffi abban szocializódott hogy minél többet iszik annàl férfiasabb - tipikus Balázs kèrdès
2021. dec. 28. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár sem férfi, sem alkoholista nem vagyok.

Azt, hogy előtte ivott-e, ha igen, akkor mennyit, azt nem tudom, csak abból indultam ki, amit a jelenlétemben elfogyasztott.

2021. dec. 28. 12:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja, és 35 éves.
2021. dec. 28. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
És neked akkor is ő kell mert jóképű és jól szituált vagy inkább jól szimulált... Ha egy nagyobb darab de normális pasi próbálkozna arra meg undorogva néznél....
2022. jún. 29. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!