Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkoholista lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkoholista lenne?

Figyelt kérdés

30-as, alapjáraton jóképű, jól szituált férfiről beszélünk. Nem most találkoztunk először, de ez volt az első alkalom, hogy huzamosabb időt együtt töltöttünk egy rendezvényen (meg aztán kettesben). Mindent összevetve nagyjából 6 óra alatt, laposüvegből, pohárból vagy üvegből, ami épp kéznél volt, kb. 1.5 liter whiskey-t ivott meg. A vége fele azért a beszédén már észre lehetett venni, de alapjáraton nem nézett ki úgy, mint akiről megmondaná az ember, hogy ennyit ivott. Nem szédelgett, teljesen magánál volt, azt leszámítva, hogy amikor kb. 5 percre egyedül hagytam, szinte azonnal elaludt. Másnap találkoztam/beszéltem vele, az égvilágon semmi baja nem volt.

Tudom, hogy vannak, akik legendásan jól bírják az alkoholt, de azt hiszem, ez nem az a mennyiség, aminél ilyenről kéne beszélni. Lehet, hogy egyenesen meg kellett volna kérdeznem erről, de nem tettem meg, egyelőre nem is merem.

Mit gondoltok?

2021. dec. 28. 02:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mindent összevetve nagyjából 6 óra alatt, laposüvegből, pohárból vagy üvegből, ami épp kéznél volt, kb. 1.5 liter whiskey-t ivott meg"

MENNYI?

van még mája?

2021. dec. 28. 03:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat akinek laposuveg van a zsebében az minden eshetosegre felkészült...
2021. dec. 28. 04:21
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Lehet ritkán iszik whiskey-t. Hány éves ez a jóember?
2021. dec. 28. 06:29
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Azért az alkoholizmus meglátszik az emberen. Piros az arca, messziről érezni rajta az alkoholt. De amúgy lehet kezdő alkoholista.
2021. dec. 28. 06:36
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Azt hogy te vagy kérdező a férfi , és próbàlod szépíteni az alkoholizmusod.
2021. dec. 28. 07:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akin nem látszik meg ennyi tömény 6 óra alatt, annak a mája már túl van a bejáratáson. Nagy szittyós a csávó.
2021. dec. 28. 07:55
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Vagy a kérdés kamu, vagy a pali nem (csak) töményet ivott. 6 óra alatt nem lehet 1.5 liter 40%-os alkoholt meginni úgy, hogy ne feküdjön ki az ember. Rutinos ivóként mondom.
2021. dec. 28. 09:31
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

7.

Szerintem se volt az 1,5 vagy inkább 12 óra volt az a 6. Vagy extrém alulműködik a máj.

2021. dec. 28. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért masszív alkoholista, mert már kialakult benne a tolerancia. Nem kezdő és nem is kispályás. Isten óvjon tőle!
2021. dec. 28. 10:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez már komoly alkesz múlttal rendelkezik.

1,5 liter tömény 6 óra alatt, és még kérdezed??? :D

2021. dec. 28. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!