Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a nagypofaju...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nagypofaju sörözős alkoholista balhés pasikhoz vonzódnak a nők?

Figyelt kérdés
Én egy visszahuzodobb szerényebb pasi vagyok, merek kezdeményezni a lányoknál, mégis eddig csak 2 kapcsolatom volt, a második lány elhagyott egy olyan pasiert amit a kérdésben leírtam, én törődö/odaado voltam nagyon egész nap beszélgettünk facebookon stb. mégis elhagyott. Mi lehet az oka hogy a nők az ilyen pasikhoz vonzódnak, és értük bolondul szinte minden csaj ? Ja és atlagos vagyok kinézetre. 30/F
2021. dec. 25. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt úgyse tudják megválaszolni.
2021. dec. 25. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert izgalmasak 30 alatt.
2021. dec. 25. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért akar vajon a csinos nő a szakállas, nagypofájú rockerral járni? Mert izgalmas, sok haverja van, sok felé megy, nem is keres rosszul.
2021. dec. 25. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van itt a gyk-n egy alkoholista férfi, aki épp arra panaszkodik, hogy nem kell a nőknek... Most akkor mitől függ az, hogy egy alkoholista kelleni fog e a nőknek, vagy sem?
2021. dec. 25. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, a csúf, kövér alkoholista nem kell nekik, de ha már legalább átlagos vagy (nem rusnya, elhízott), és nagy a pofád, életigenlő vagy, menőmanó vagy, stb, akkor igenis kelleni fogsz sok nőnek.
2021. dec. 25. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj, hogy a gyakoris gyökerek fejében csak az otthonülő, szolid kis csodababa létezik (ami sokkal inkább egy dögunalmas életteren görcs, aki elsőként bszna félre, ha adódna rá lehetősége és csak azért hűséges, mert nincs), meg az alkoholista bunkó proli némberek, akik ellopják előlük a nőket (sokkal inkább szociálisan fejlett, barátokat megtartani képes, nyitott és elfogadó ember, akivel élmény beszélgetni).

Attól, mert valakinek van önálló gondolata és nem a nők seggnyalása a fő tevékenysége egy párkapcsolatban, nem lesz valaki bunkó, csak ti vagytok simpek. Odadobjátok magatok a nők elé, mint valami olcsó ribi, akivel bármit meg lehet csinálni és meg is csinálnak veletek bármit

2021. dec. 25. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most szabadultam meg egy hasonló bubkótól, szóval nem, senki sem viseli ezt el és nem ezt keresi...
2021. dec. 25. 21:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Érdekes a környezetemben ezekhez az emberekhez vonzódnak a csajok. A jofiuk nem kellenek nekik
2021. dec. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!