Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden ismerkedés ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ismerkedés ilyen ütemben halad?

Figyelt kérdés

3 hete kezdtem ismerkedni társkereső oldalon egy nálam 15 évvel idősebb férfival. Az első találkozóra pár levélváltás után sor került. A találkozón volt szimpátia, azóta minden este igényelne a férfi 1 óra telefonbeszélgetést, napközbeni kommunikációt, továbbá hogy minden szabad percem töltsem vele.

Nem túl nagy már a ragaszkodása? Az eddigi netes ismerkedéseim űgy indultak, h nap 1 levél, néha beszélgetés, stb. (sokkal lasabb tempóban)

Tapasztalatokat szívesen fogadok :)

2021. dec. 27. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kizarolag abbol lettek párkapcsolataim ahol nem volt semmi húzva halogatva soha, mint a rétestészta.

De azokkal akikkel akár honapokig is csak leveleztunk es még akkor sem hívott randira, vagy aki randi után annyikat irt csak hogy joreggelt joejt es ebben kimerult a kommunikacioja, vagy aki a 10.randi után IS csak arra célozgatott hogy "filmezni" akar, SOHA nem lett semmi.

De akinek azonnal tetszettem hamar randira hivott es randi utan is ertelmesen es kezdeményezoen kereste a társaságom ill velem a kontaktot, aki szex után azonnal azt mondta hogy járjunk, na abbol IS lett elég komoly kapcsolatom.

Meg másik exem is hasonlo volt.

2021. dec. 27. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nos ha ennyivel idősebb nálad akkor már valszeg le akarja kötni magát veled. Komolyabb kapcsolatot szeretne veled minnél hamarabb. Lehet, hogy egy kicsit jobban ragaszkodik mint az átlag. Ez egy kapcsolatban beteges féltékenységgé is átmehet méghozzá elég könnyen. Neked kell tudni, hogy ez belefér e vagy sem.
2021. dec. 27. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem időm se lenne ennyi kontaktusra. Este van elég dolgom otthon, napközben meg dolgozom a munkahelyemen. 10-20 perc telefon naponta belefér, meg hétvégén pár óra személyesen együtt töltött minőségi idő, de nem ilyen semmitmondó üzenetek telefonon. Az énidőről ne is beszéljünk. Szóval szerintem ez már túlzás.
2021. dec. 27. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Privre:Netes tarskereson

1.voltam

2021. dec. 27. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, ha szeret!
2021. dec. 27. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ennek örülnék, a komoly szándék jele. Bizonyos határokon belül.
2021. dec. 28. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!