Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az "ahogy alakul alapon", ez tipikus férfi hozzáállás?
Figyelt kérdés
Milyen kapcsolatot keresel? "Ahogy alakul"
Ezt a szókapcsolatot még csak olyan emberektől hallottam eddig, akiknek 1. minden mindegy 2.nem kerestek normális kapcsolatot.
Ez ilyen altató szöveg, hogy bizakodj, hogy lehet belőle valami, de az ilyenek többsége szexre hajt, ahogy észrevettem. Más is ezt tapasztalja?
2021. dec. 25. 23:30
1/7 anonim válasza:
Igen, én is olyantól hallottam ezt, aki valójában csak szexet akart.
2/7 anonim válasza:
Szex, de ha ezt mondja nem fekszel alá.
3/7 anonim válasza:
Hülyeség, haverom mindig elmondja a csajoknak, hogy nem akar kapcsolatot, aztán mégis lefekszenek vele. Egyébként pocakos és szőrös a háta, szóval nem azért mert egy kigyúrt félisten lenne.
5/7 anonim válasza:
Nem, ez az "ami jut" szinonimaja....
37F incel
6/7 anonim válasza:
Ez a "veled csak szexet akarok" szinonimája.
7/7 anonim válasza:
Vagy mert nem görcsöl rá. Vagy összejön vagy nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!