Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Volt már bélpoklos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már bélpoklos pasival dolgotok?

Figyelt kérdés

Egyszer randizgattam egy pasival, de szerencsére nem jutottunk el a kapcsolatig.

Állandóan a kaján járt az esze, amikor csak jött hozzám, mindig megkérdezte, hogy akkor vendégül tudom-e látni valamilyen kajával.

Volt, hogy munka miatt késtem a találkáról (úgy volt, hogy együtt ebédelünk). Neki sokkal rugalmasabb munkabeosztása volt, sokszor dolgozott otthonról. Teljesen ki volt akadva, idézem: "Miattad már egy órája éhezem!"

Aztán mutatott valamilyen beszélgetést a telójában, amit egy korábbi randipartnerre írogatott. Ott is olvastam, hogy neki feltette a kérdést, hogy na akkor vendégül tudja-e látni valamilyen vacsorával, ha majd odaért hozzá?

Mondjuk amikor én mentem hozzá, akkor nem volt ilyen habzsi dőzsi, max valamilyen rágcsa.

Mindenesetre engem szörnyen idegesített és a mai napig is taszít, ha valakinek folyton a belén jár az esze, na pláne, ha mindig másnál akarja teletömni magát. Amúgy nem sajnáltam tőle, de eléggé paraszt viselkedésnek gondolom.

#zabálás #megrögzöttség #vendégesdi #másnáljobb #ingyenvan
2021. dec. 23. 19:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 tenyleg ezen kell lovagolni, hogy mi a pontos megnevezese?XD
2021. dec. 24. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!