Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Volt már bélpoklos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már bélpoklos pasival dolgotok?

Figyelt kérdés

Egyszer randizgattam egy pasival, de szerencsére nem jutottunk el a kapcsolatig.

Állandóan a kaján járt az esze, amikor csak jött hozzám, mindig megkérdezte, hogy akkor vendégül tudom-e látni valamilyen kajával.

Volt, hogy munka miatt késtem a találkáról (úgy volt, hogy együtt ebédelünk). Neki sokkal rugalmasabb munkabeosztása volt, sokszor dolgozott otthonról. Teljesen ki volt akadva, idézem: "Miattad már egy órája éhezem!"

Aztán mutatott valamilyen beszélgetést a telójában, amit egy korábbi randipartnerre írogatott. Ott is olvastam, hogy neki feltette a kérdést, hogy na akkor vendégül tudja-e látni valamilyen vacsorával, ha majd odaért hozzá?

Mondjuk amikor én mentem hozzá, akkor nem volt ilyen habzsi dőzsi, max valamilyen rágcsa.

Mindenesetre engem szörnyen idegesített és a mai napig is taszít, ha valakinek folyton a belén jár az esze, na pláne, ha mindig másnál akarja teletömni magát. Amúgy nem sajnáltam tőle, de eléggé paraszt viselkedésnek gondolom.

#zabálás #megrögzöttség #vendégesdi #másnáljobb #ingyenvan
2021. dec. 23. 19:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jah és az kimaradt, hogy meg is látszott rajta. Felvetettem neki, hogy járhatna sportolni, kicsit adhatna magára. Persze szépen tálalva.

Mondta, hogy ezen ő is elgondolkodott és, hogy benne van, de csak akkor ha fizetem a kondi bérlete felét :D

Gyorsan le is zártam.

2021. dec. 23. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon átlátszó trollkodás!
2021. dec. 23. 19:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Tessék?
2021. dec. 23. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
En vagyok a belpoklos no. Vekony vagyok, rosszul lennek, ha nem ehetnek gyakran es imadok is. Kaja es fogmosoeszkoz is mindig van nalam. Egy nagy szaro ferfi nyomasztana kis lakasban. En az vagyok, de nagyobb a haz, es tudom kesleltetni.
2021. dec. 23. 19:26
 5/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Férfiként: Ez nem "bélpoklos" férfi, hanem önállótlan. És emellett még potyás is, ami szintúgy gázos.
2021. dec. 23. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 attol meg ugyanugy zabal mas penzen, ezek nem zarjak ki, amiket te irsz:D
2021. dec. 23. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Igen, sajnos.Amikor megismerkedtem vele akkor is kicsit túlsúlyos volt, de még elment.Aztán egyre kövérebb is lett.Állandóan mértéktelenül zabált(nálam), mindent kievett a hűtőből.Úgy kell ezt elképzelni, hogy már látszott rajta nem is esik neki jól, de csak azért is tömte magát.Egy szendvicset nem úgy evett, hogy tett rá felvágottat, sajtot, meg hozzá esetleg valami zöldséget, mint a normális emberek.Hanem megkente vajkrémmel, sajtkrémmel, ahány féle felvágott volt(momdjuk 5 féle), mindből annyit tett a szelet kenyérre, hogy fogyjon el azonnal az összes.Ha több féle sajt volt, akkor mindegyikből szelt rá jó 1 cm vastag szeleteket.Ha joghurtot talált a hűtőben, akkor megette úgy egyben a hatos csomagot.Ha sütemény volt, egy tálcával felzabált.Ha volt egy csomag túró rudi, azt is mind befalta egyszerre.A literes gyümölcslevet húzóra itta.Ha meghívtam fagyizni, akkor 5 gömböset kért. Lol. Ezt még visszaolvasni is röhejes és szánalmas, de tényleg ilyen volt.

Persze mikor én mentem hozzá, akkor nem kínált meg jóformán semmivel, alig volt nála valami kaja mikor mentem.Gondolom ezt direkt csinálta, hiszen nem attól hízott, mert sosem evett.Szerencsére nem tartott sokáig ez a kapcsolat, gyorsan szakítottam.Eleinte persze nem volt ilyen, akkor még megjátszotta magát, azt is mondta, hogy fogyni akar, diétázik.

2021. dec. 23. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, én pont ilyen vagyok, mégis sportolok mellette és nem vagyok elhízva. Szerintem semmi gond azzal ha valaki sokat eszik. Engem az idegesít, amikor valaki csak csipeget :)
2021. dec. 23. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8 Ő is sportolt, csak ő túlsúlyos is volt és hízott egyfolytában.De úgy igazán kövér volt már.Ő is azzal magyarázta a dolgokat, hogy sportol.De hát annyit nem sportolt, nem is mozogta le.Mindentől függetlenül azzal semmi gond, mikor valaki sokat eszik, mert sokat KELL ennie.A baj azzal van, mikor valaki zabál, és el is hízik már annyit eszik.

Azt remélem te sem tartod normálisnak, hogy másoknál felzabálja valaki még a bútorokat is, de mikor ő a vendéglátó, akkor meg egy szelet kenyeret is sajnál.

2021. dec. 24. 01:24
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, ezt éhenkórásznak hívják nem bélpoklosnak.
2021. dec. 24. 01:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!