Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok vele ezek után ismét?
#19 Gondolom, hogy rájött ő is, hogy ha ezt a stílust folytatja, akkor te nem állsz szóba vele. Gondolom nincs más opciója rajtad kívül, úgyhogy viselkedni fog, erre mérget vehetsz! Ha be akar rendesen cserkészni, akkor figyelni fog erre, az tuti.
Csak az a kérdés, hogy ilyen e az alaptermészete vagy ez csak egy ingerült beszólás volt?
Hány éves ez a férfi?
Nem lehet, hogy még nagyon fiatal?
"Nincs szükségem arra, hogy miattam viselkedjen, adja önmagát."
Azt majd akkor, ha már együtt laktok és teljesen bele leszel zúgva.
Egyelőre meg akar szerezni, ezért az eddigieknél is jobban fog ügyelni a szavaira. Csak néha bukkan ki belőle az ősember, aki majd az otthonotokban veled fog élni. Te meg takargatod a kibukkanó dolgokat ahelyett, hogy elgondolkodnál rajtuk. Ebből lesz a bántalmazó kapcsolat.
Ha rossz napom van nem beszélek annyit, nagyon max kicsit flegma vagyok, de nem tamadom így le a másikat.
Ez nem rossz nap volt hanem ilyen paraszt. Persze ha most adsz neki még egy esélyt ideig óráig bűbájos lesz, addig amíg nem érzi magát nyeregben.
Első randin én is felajánlanám, hogy kifizetem a részemet, akkor is, ha a férfi hívott meg. Nem indokolnám olyannal, hogy én is dolgozom, én is keresek, stb. Ha ezek után a férfi ragaszkodna hozzá, hogy ő hívott meg, és szívesen állja a fogyasztásomat, akkor elfogadnám abban az esetben, hogy az első találkozás után úgy érzem, hogy szívesen találkozom vele újra.
Ha viszont bármi miatt "feminista, libsi pi*ának, vagy történetesen bármilyen pi*ának nevezne, akkor nem találkoznék vele újra, és - akármilyen csalódás a viselkedése, - megpróbálnám úgy felfogni, hogy jó, hogy nem több hét, több hónap randizás után, vagy még később mutatná meg ezt az arcát.
Nekem is vannak rosszabb napjaim, de nem illetném sem a randi partneremet, sem mást az ilyen meg olyan 'f*asz' megnevezéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!