Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak mit tennétek ha ismerkedeskor a nő elkuldi a blogját hogy azon nezd meg, de azon a fogyásat vezette, szóval latod kövéren milyen ronda volt?
Ez arra vall hogy nincs agya!Úgyhogy nem kezdenék vele semmit,tovább állnék.
Amúgy tök szép dolog az hogy valaki le tud fogyni és komolyan is veszi és precízen vezeti meg minden.De szerintem egy ismerkedésnél a másiknak csak annyit kéne mondania hogy lefogyott x kilót,és hogy erre milyen büszke..mert tényleg nagy dolog.De mutogatni nem kéne.
Ha egyszer volt olyan kövér is, akkor bármikor visszahízhat.
Engem óvatosságra intene. De blog helyett elég lenne annyi, ha egyszer elmesélné, hogy volt kövér is.
Egy mindig vékony ember is meghízhat.
Sőt, egy vékony ember bőre is megereszkedik. Innentől kezdve örülnék annak, hogy most vékony és addig dugnám, amíg el nem ájul.
Nem ismerek olyat, aki hosszútávon lefogyott, majd visszahízott, ellenben rengeteg olyat, akinek kb 20 évesen fontos volt a súlya, onnantól hízik.
Engem nőként érdekelne a férfi blogja. Hátha nem csak adatok, hanem gondolatok is vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!