Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Mit tennétek, ha a pasi egy ilyen hazugsággal indítaná az ismerkedést?
Sziasztok!
21 éves vagyok, Tinderen megismerkedtem egy férfival. Nem volt kiírva a kora, ezért megkérdeztem, mennyi idős. 29-et mondott. Úgy éreztem rendben van, ennyi azért talán belefér. Tökéletes volt a randi, nagyon kedves, jóképű, törődő, humoros férfi. Viszont egy pillanatra láttam a személyi igazolványát...ahova 1988 volt ráírva mint születési év...tehát kizárt, hogy ő 29. Teljesen lesokkolódtam. Azóta nem tudom mit tegyek. "Lekoptassam", vagy megpróbáljam megbeszélni vele? Mennyire jósolnátok jó jövőt egy olyan kapcsolatnak, ami egy ilyen hazugságra épül?
Előre is köszi a válaszokat.
Én úgy lennék vele, hogy ha tényleg hazudott a koráról, akkor felejtős, mert ez számomra nem a plusz X évről szól, hanem arról, hogy azzal indította az ismerkedést, hogy átvert, innentől részemről máris oda lenne a megelőlegezett bizalom, mert tudnám, hogy bármi másban is hazudni fog nyugodt szívvel a későbbiekben, ha úgy kívánja az érdeke.
Ráadásul az én logikám szerint vagy futó kalandra hajt, ha azt hiszi, hogy a valós kora eltitkolható, vagy annyira ostoba, hogy azt hiszi, hogy ez nem derül ki előbb-utóbb.
Mondhatta volna azt is őszintén, hogy nem szeretné megmondani, ha kicsit kreatív vagy van humora, kitalálhatott volna valami szellemes vagy vicces elkerülő választ, aztán az első egy-két randi után szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor megmondhatta volna az igazat.
Ha nem láttad volna az igazolványt, tök jó randi lett volna.
Ha elárulja a korát semmi nem lett volna.
Szerzett magának egy esélyt, ki is használta, mert jól érezted magad.
Mi lenne, ha nem centire, kilóra, évre, forintra keresnél pasit, hanem arra, hogy jól érezd magad vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!