Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összezavarodtam kicsit,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtam kicsit,mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete találkoztam egy sráccal,nem ismerük egymást előtte pár napig beszéltünk messengeren,de semmi különös,nagyon mondta h szeretne találkozni velem,mert nem szeret messengeren beszélni. Tudni kell,hogy rohadtul izgulos típus vagyok és alapból izgultam végig.

Elmentünk egy közeli tóra és sétaltunk meg beszélgettünk talán kb 2 óra volt az egész. Nem rossz pasi meg jófej is,de nem tudom eldönteni,hogy bejön e. Láttam rajta,hogy én neki igen és már szinte ismeretlenül is tervez velem,amitől bevallom egy kicsit megijedtem..aztán másnap mondtam neki,hogy úgy érzem más életszakaszban vagyunk,de nagyon jófej és igazából erre amit írt arra nem tudtam mit irni. Most már kicsit bánom,hogy nem adtam neki úgymond még egy "esélyt" és gondoltam ráírok. Az gáz lenne?! Össze vagyok zavarodva. Köszi

2020. máj. 29. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gaznak nem gaz, de ha nem erzed egybol azt a pluszt akkor van ertelme erolkodni?
2020. máj. 29. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Miért baj az ha nem csak egy dugast tervez? Hat ezt elrontottad lerazod egy olyan szoveggel hogy mas eletszakaszban vagytok? Ezt mivel magyarazod ki

De egy probat meger, nem veszithetsz semmit, csak legyel hatarozotabb mit szeretnel es elobb gondolkozz

2020. máj. 29. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Leráztad őt, vállald a felelősséget.
2020. máj. 29. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Naplas tónál voltatok?
2020. máj. 29. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne erőltesd. Egyszer próbáltam meg még esélyt adni, hogy biztos csak idő kell a kémiához, hát nem. Az első randi után kellett volna véget vetni. Jó a megérzésed valószínűleg, hogy nincs értelme erőltetni, hidd el.
2020. máj. 29. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mit írt válaszként?
2020. máj. 29. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj rá.
2020. máj. 29. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj pcsát a szádból. Ha kosarat adtál, akkor ennyi. Amúgy tényleg nagyon igaz az, hogy ha elsőre nincs meg az az érzés, akkor hiába vársz soha nem fog kialakulni. Csak rossz irányba vezet a másik hitegetése.
2020. máj. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!