Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felrakjam magam most moletten a tarskeresore vagy elobb fogyjak le?
Figyelt kérdés
Jo lenne ha vk igy is elfogadna es nem lenne rajtam nyomás,meg nem kene felnem hogy elhagy ha felszedek nehany kgot, mert a kulso fontosabb volt.2021. dec. 21. 18:42
11/20 anonim válasza:
Mint a gyakoriról megtudtam, a férfiak VALÓJÁBAN a kövér nőket szeretik, úh. jó leszel így.
13/20 anonim válasza:
Engem érdekelnek a takaritasi trukkjeid
14/20 A kérdező kommentje:
A mosast utalom, szoval mindennapra ki van keszitve vallfan a teljes szettem ami hasonlo szinu cuccokbol all hogy ne fogja ossze oket a mosas. Ket vallfa egymasba akasztva, egyiken felso, masikon leggings, bugyi, zokni, triko. Reggel csak kiveszem a szekrenybol, feloltozom, este furdesnel leveszem, egybol be a mosogepbe az osszes. Vallfara kiteszem, ugy szarad, szaradas utan be a szekrenybe. Mindennap csak egy szettet kell mosnom egy 20 perces programon.
2021. dec. 21. 22:12
15/20 A kérdező kommentje:
A szettek mindig ugyanazok, tegat xsak az elejen kellett osszevalogatni.
2021. dec. 21. 22:12
16/20 anonim válasza:
A mosogatasra nincs valami tipped? Meg a mosogatogepbol ki be pakolasra?
17/20 A kérdező kommentje:
Ezt meg nem dolgoztam ki teljesen. Igyekszem rendelni, dobozbol enni. Amihez eleg egy papirtorlolap tanyer helyett, pl croissant, azt hasznalok. Van itthon muanyagpohar es papirtanyer, eves utan kidobom a francba. Amugy meg ki van keszitve egy igazi tanyer, egy pohar, kes villa kanal es probalom elmosni hogy ne kelljen tisztat kivenni es halmozni a mosatlant. Fozes macerasabb, ott sok aprosag van, bonyolult sok edenyes kajahoz neki se latok, egytaleteleket preferalom
2021. dec. 21. 22:21
18/20 A kérdező kommentje:
Fontos ha lehet kisadagos cuccokat veszek pl. Babybell sajt, es csak annyit probalok fozni kisebb kajakbol amit megeszek, hogy ne kelljen dobozolni a maradekot. Pl rantotta egy tojasbol, bogresuti mikroban, kesz salata virslivel amit nem fozok, mikroban melegitem papirtorlon.
2021. dec. 21. 22:26
20/20 A kérdező kommentje:
Nekik ugyanez a vallfas rendszer van, maguknak csinaljak. Napi 4 darab ruhaval elbirnak. Amugy meg mostt mostam ágynemut. Ket valtas paplan parna szett van, elore felhuzva huzatba. Amikor koszos lesz, nem szarakodok a huzatcserevel, magat a paplant es parnat mosom huzattal egyutt.elott a paplant lepedot, utana a parnat mert egyszerre nem fer be. Amig szarad, ott a masik.
2021. dec. 21. 22:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!