Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felrakjam magam most moletten a tarskeresore vagy elobb fogyjak le?
Figyelt kérdés
Jo lenne ha vk igy is elfogadna es nem lenne rajtam nyomás,meg nem kene felnem hogy elhagy ha felszedek nehany kgot, mert a kulso fontosabb volt.2021. dec. 21. 18:42
1/20 anonim válasza:
Így is fogsz találni pasit, csak nem olyan jót, mint vékonyabban.
2/20 anonim válasza:
Mit jelent a molett alkat? Kicsit fejtsd ki bővebben, mert nem mindegy hogy nőiesen telt, vagy duci
3/20 A kérdező kommentje:
160 cm 70 kg
Kicsi mell, szeles csipo
2021. dec. 21. 18:45
4/20 A kérdező kommentje:
Ja es egy toncsbenoszul a hajam 40 vagyok ket gyerekkel. Kiirnam.
2021. dec. 21. 18:46
5/20 anonim válasza:
Így nehéz megmondani, de semmiképp se azért fogyj le, mert meg akarsz másnak felelni
6/20 A kérdező kommentje:
Meg azt is hogy nem akarok koltozni senkivel ossze es hogy bem szetetek fozni es takaritani
2021. dec. 21. 18:47
7/20 anonim válasza:
Egy álom nő vagy, írd ki ezeket, tolongani fognak,vagy nem.
8/20 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy nő írta ki a kérdést, pláne nem 2 gyerekes 40-es.
160 cm-hez 80 kiló vagyok, de homokóra alkattal, mert nagy mell, széles csípő, de szégyellném magam, ha nem főznék és takarítanék itthon, no meg megenne a kosz. Nem a méreteiddel van probléma, hanem az igénytelenséggel.
Ha le akarsz fogyni, akkor önmagadért fogyjál le és nem másért. 39N
9/20 A kérdező kommentje:
Nem esz meg a kosz. Sajat rendszert dolgoztam ki a takaritasra, ami kicsit abszurd, de gyors es minimalista.
2021. dec. 21. 19:19
10/20 anonim válasza:
Társkereséstő függetlenül magadnak teszel jót, ha 5-8 kilót ledobsz. Én csak 5-től szabadultam meg, és jobban érzem magam.
43 f 186/103
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!