Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mi vonz titeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi vonz titeket egy nálatok jóval idősebb 15+ nőben? Nem az anyagiakra gondolok.

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 10:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
27 Ha ide épp ilyen nem is ír, attól még létezik ilyen, hogy ne lenne.Túl nagy dologra sem kell gondolni.Elég annyira, hogy odaköltözik a nőhöz, rezsibe nem ad bele, házimunkát nem végez, a nő eteti, fizet programokat, meg ami kell a pasiknak.Nem 500 millás ingatlanokra kell itt gondolni pènzelés alatt, az is elég qrva sok pénz amit írtam.És hogyne lenne ilyen?Ismerek is ilyen párosokat.A nőt sajnálom csak, mert azt hiszi hogy szerelemből van vele a fiatal faszi, meg mert ő nagyon szép...Hogyne.
2021. dec. 21. 11:25
 32/38 anonim ***** válasza:
31-es,sajnálom az ilyen nőket,bár akár még boldog is lehet. Nő vagyok,volt ilyen kapcsolatom. Szó sem volt összeköltözésről. Mindkettőnknek volt lakása,munkahelye,a srác jobban keresett mint én. Mondhatom,hogy sima viszony volt köztünk amit nem vertünk nagydobra. Nem terveztünk közös jövőt,de jól éreztük magunkat együtt.
2021. dec. 21. 20:31
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
32 Igen, ettől független még boldog is lehet.Csak nem árt ha az ember tisztán látja mi miért van úgy az életében, ahogy.A gond az ott van, ha megvezetik, nem akkor, ha tisztán tudja mit vállalt.
2021. dec. 21. 21:02
 34/38 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy azt is tisztán tudja némelyik nő hogy megvrzetik,mégsem érdekli. De ez kortól függetlenül is lehet sajnos.
2021. dec. 21. 21:39
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te melyik bolygón élsz? A pasik az idősebb, érett nőket imádják, mikor a sok kis ostoba tini meg 2x éves el van szállva magától, nem enged semmit, de fizess helyette mindent... miközben egy milf sokkal többet nyújt és még a pénzed sem kell neki!
2022. jan. 2. 15:21
 36/38 A kérdező kommentje:
35. Ezért írtam bele, hogy nem anyagiakra gondolok. Nem Milf, hanem egy átlagos nő. Ahol nem a pénzére utaznak, hanem simán párkapcsolat. Ahol nem fizet a nő pusztán azért a férfinak, mert fiatalabb nála. Létezik olyan kapcsolat ilyen korkülönbséggel, ahol csak szimplán két ember vonzódik egymáshoz?
2022. jan. 3. 08:40
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne létezhetne? Persze,létezik. Egy csinos nőt idősebb /40-45+/ korában is vonzónak találhatnak,kortól függetlenül. Itt inkább a távlati elképzelésen van a hangsúly mindkét fél részéről.
2022. jan. 3. 16:48
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vonzott egy nálam 20 évvel idősebb nő. Amikor a közelében voltam bizsergést éreztem jó értelemben. Erősen fűtötten hatott rám a jelenléte. Persze a jó társaság alap. Jó volt vele beszélni, amúgy kolléganő volt vagyis párszor megjelent a területünkön, de akkor mentem is gyorsan friss kávét csinálni neki. :P A fantáziámban azért erősen 18as karikás gondolatok törtek elő, főleg a fb képeit mazsolázva. RRRRrrrrrr......
2022. jan. 4. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!