Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi vonz titeket egy nálatok jóval idősebb 15+
nőben? Nem az anyagiakra gondolok.
Könnyebben nyílnak. Úgyértem a combok.
2021. dec. 20. 10:13
Férfiakat eleve nem érdekli mennyi pénze van a nőnek. Sose érdekelte őket.
De h válaszoljak is, engem az vonz bennük h érettebbek testileg is, mentálisan is (persze erről meggyőződök mert mindig vannak kivételek), tinikkel sose jöttem ki a szeleburdiságuk miatt, érett nővel meg működik az h erre tartok, jössz/nemjössz. Jön, oké, akk tényleg jön és társ tud/akar lenni. Általában.
2021. dec. 20. 10:35
tudnak nokedlit szaggatni
2021. dec. 20. 10:38
#2 sírok a röhögéstől :D Itt a gyakorin minden héten sír valamelyik csaj, hogy megint sikerült egy golddigger pasit kifognia.
De persze, a pasikat nem érdekli, mennyi pénze van a nőnek... :D Főleg amíg van neki, és ad is belőle.
2021. dec. 20. 10:42
2021. dec. 20. 10:48
"jóval idősebb nő" vagyok. Minden előző hozzászólást megcáfolok. Nem nyílik könnyen..a combom..nem támogatok senkit anyagilag...és nem szaggatok nokedlit.A 2-es válaszolóval részben egyetértek, egy idősebb nő általában megfontoltabb (kivételek persze vannak),határozottabb, és tulajdonképpen ha egy fiatalabb pasival kapcsolatba kerül nem tervez jövőt, tehát nincs veszítenivalója, ettől fogva taktikamentesebben vállalja a kapcsolat minden részletét.
2021. dec. 20. 10:50
Kevés ennyivel idősebb nő vonz, de olyankor az elegáns stílusuk, a sugárzó önbizalmuk vonz. Illetve természetesen minden esetben szépek is.
2021. dec. 20. 10:58
Ismerek pár férfit, akiknek jóval idősebb barátnője van.
Anyuci hatás van mindnél, élvezik, hogy az idősebb nő "tutujgatja" őket. (mielőtt keresztre feszítenétek: Idősebb nő alatt a 10-15-20 évvel idősebb nőt értem, nem pár évről van szó - azzal semmi gond nincs szerintem)
2021. dec. 20. 11:06
8-as, miért tutujgatná?Én pont nem ezt látom. Az idősebb nő határozottabb, és az,hogy kapcsolatba lép egy fiatal pasival még nem azt jelenti,hogy gyerekeként kezeli. (egyébként is a huszonéves gyerekemet se tutujgatom már)Egy időseb nőt pont a lazasága,az őszintesége,a lelkesedése,a természetessége,a kevésbé borúlátása, a testalkata, vonz egy jóval fiatalabb srácban.
2021. dec. 20. 11:18
#9 Én ezt tapasztaltam ezeknél a férfiismerőseimnél, nyilván a te tapasztalatod esetlegesen különbözhet ettől.
2021. dec. 20. 11:24
Kapcsolódó kérdések: