Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi vonz titeket egy nálatok jóval idősebb 15+ nőben? Nem az anyagiakra gondolok.
Az üdvös, hogy ír itt olyan férfi, aki szerint a férfiaknak nem fontos a nők pénze.Ettől ez még nem igaz.Sőt, egyre több férfi kifejezetten erre utazik, ez alapján választ.
Az is jó, hogy a #6-os leírja ő milyen.
Viszont általánosságban, ha tetszik ha nem, a férfiak csak és kizárólag a könnyű szex és az anyagi haszon reményében környékeznek meg náluk ennyivel idősebb nőket.Elhiszem, hogy fájdalmas ezt beismerni, de ez az igazság.
A náluk fiatalabb nők ezeket a férfiakat lúzernek tartják, szóba sem állnak velük.Ez még a korukbeli nőkre is igaz.Egy 15 évvel idősebb nőről viszont azt feltételezik, hogy vele könnyű lesz, örüljön, hogy foglalkozik vele egy jóval fiatalabb pasi.Persze a korkülönbség mögé bújva az is másodlagossá válik, hogy a férfi egzisztenciálisan nincs a toppon.Sok nő meg azzal kompenzálja a korát, hogy szolgálja, fizet, gyorsan szexel.Legalábbis ezek a férfiak erre apellálnak, és az s helyzet, sokszor alapja is van annak, hogy így gondolják.
Ezeket a gondolatokat férfiak véleménye alapján írtam le, meg amiket látok magam körül a környezetemben.Tehát ezt nem én gondolom így, hanem a férfiak.
Az hogy érettek, tudják mit akarnak, mi a céljuk. Nem beszélve arról hogy határozottak is. Egyszer majd szeretnék egy ilyen nővel lenni. És itt nem csak szexre gondolok.
F/22
A korosztályomban alig találni értelmes nőt. Hiába hangoztatják, hogy a nők előbb érnek, ezt sehol sem látni fejben, maximum testileg. Volt már idősebb barátnőm és imádtam. Higgadtabbak, nem pörögnek felesleges dolgokon, átgondoltabbak, az ágyban odaadók és velük egy sima hétvégi lazítás is többet nyújt.
#4: Nézzük már meg az itteni női felhozatalt... Ők miért nem sírnak? A világon nincs annyi férfi, mint amennyit itt aranyásónak próbálnak beállítani. És ne kezeljük már a női átlagnak az itteni megkeseredett, frusztrált lényeket, mert nagyon nem azok. Ahogy az itteni incelek sem az átlag férfiakat jellemzik.
Jó példa erre a tutujgatásos válasz is. Mi a tököm az, hogy az idősebb nők a férfiakat tutujgatják? :D Ezt pont nem látni, de mégis ez a női panaszkodás lett a felpontozott.
#11: "Viszont általánosságban, ha tetszik ha nem, a férfiak csak és kizárólag a könnyű szex és az anyagi haszon reményében környékeznek meg náluk ennyivel idősebb nőket.Elhiszem, hogy fájdalmas ezt beismerni, de ez az igazság."
Most általánosságban vagy csak? Döntsd már el. Amúgy szólok majd az exemnek, akinek egy randit sem engedtem fizetni, hogy én csak a pénze miatt voltam vele. A könnyű szex amúgy mit jelent? Csak, mert egy 20 körüli csajt 10 perc után lehet vinni a mosdó budijába, egy idősebb nőnél azért ez nehezen összehozható.
Az igazság az, hogy szimplán degradálod a férfiakat, mert valami frusztrál bennük.
"A náluk fiatalabb nők ezeket a férfiakat lúzernek tartják, szóba sem állnak velük.Ez még a korukbeli nőkre is igaz."
Ez meg egyszerűen nevetséges. Volt nálam fiatalabb és idősebb barátnőm is. Akkor engem, most hogy tartanak lúzernek? :O
"Ezeket a gondolatokat férfiak véleménye alapján írtam le, meg amiket látok magam körül a környezetemben.Tehát ezt nem én gondolom így, hanem a férfiak."
Nem. A saját frusztrációid kivetülése nem lesz a környezeted, akármennyire is akarod. Olvastam egy cikket is, hogy ahol a nő pár évvel idősebb, azok a kapcsolatok jobban működnek. Ahol sokkal idősebbek a nők, ott sem jellemzők a problémák annyira.
14 Kivétel erősíti a szabályt.Biztos én gondolom rosszul, ha ezt férfiak mondják ki, hogy csak azért mennek az öreg nőkre, mert a fiatal, szép nőknél esélyük sincs.
Te nem ilyen vagy, ez egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!