Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introvertáltság férfiben vonzó?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 19:17
11/13 anonim válasza:
Ja, még egy dolog: nekem fontos az, hogy a férfi szólítson le - küldök jeleket, de nem szeretném én megtenni az első konkrét leszólítós lépést. Ha erre nem képes vki, akkor nem jövök össze vele. Attól még nem antipatikus vagy "fujj, de nem vonzó", csak épp nem egymást keressük.
12/13 anonim válasza:
Nem mennek a fogalmak. Én egy nagyszájú introvertált vagyok. Bárkivel elbeszélgetek bármiről. De ezek lemerítenek. Haza kell jönnöm, és magamban lennem. Ennyit jelent az introvertáltság.
Ugyanígy léteznek csendes, szorongó extrovertáltak is.
13/13 anonim válasza:
#9 voltam
Vonatkoztassunk el a külsőtöl:
Most ne hogy már egy tàvolsàgzartó "elemes" szobanövèny vonzóbb a nők szàmàra , mint egy nèpszerű örökmozgó gyalogkakukk?
Nem a gykra gondolok, hanem amikor kimentek a házatok ajtajàn, a való életbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!