Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Introvertált férfi meghódítása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált férfi meghódítása... hogyan?!

Figyelt kérdés

Hónapok óta írunk egymásnak(+30asok vagyunk), már 5x találkoztunk is.

Nagyon jó lelkű, kedves, nem nyomulós típus.

Viszont érzelmileg nehezen nyílik meg, van hogy szinte szerelmet vall, aztán ha rossz napja van, távolságtartó.

Igazából ezen nem lehet változtatni, azt tudom. El is fogadtam, hogy ilyen. De mindkettőnk részéről komolyabb érzelmek vannak, amiket ki is mondtunk(azt a bizonyos szót még nem), és a szexben kívül történtek már dolgok kettőnk között.

Viszont neki több mint 2 éve nem volt nő az életében, és emiatt fél az együttléttől is és ahogy ő fogalmazott, a "közelségtől". Éppen ezért folyamatosan dolgozik.

Nem tudom, hogyan tudnék ebben neki segíteni. Hogy ne féljen hozzám testileg is közeledni. Egy megértő, kedves nő vagyok, viszont kezdek türelmetlen lenni, mert bár tapasztalom hogy rendszeresen felizgatjuk egymást, de ő nem lép semmit.

Tetszem neki, nem ez a probléma.

Hogyan mondjam el neki, úgy hogy ne bántsam meg, hogy engem frusztrálttá tesz, hogy csak felhúz, de csak beszél róla és nem lép. Nem vagyunk már tinik. Introvertált pasiktól is várok tanácsot, vagy olyanokról, akiknek introvertált párjuk van. Hogyan lehet kiugrasztani a nyulat a bokorból? 🤔

2021. júl. 1. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
30+ évesen mit játsszátok a gyereket? Egyszerűen Xopd le! De tényleg!
2021. júl. 1. 16:04
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Én hagynám.

Az élet bármilyen probléma jöhet, hogyan fogjátok megoldani, ha már most ilyen béna?

Amúgy nem az intróság a baj, hanem az ingadozása és rigolyás vénemberként viselkedik. Mi lesz később?

2021. júl. 1. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
*életben
2021. júl. 1. 16:08
 4/12 moozygoo ***** válasza:
29%
Egy jól sikerült randi után, ahol már fogyott alkohol folytassátok valaki lakásán.
2021. júl. 1. 18:20
 5/12 A kérdező kommentje:
4es.Nem iszik alkoholt. Max talán egy koktélra tudnám rábeszélni. A probléma az h a lakásába állítása szerint nem enged be egykönnyen senkit. Ezidáig fel sem merült a lehetőség hogy felmenjek hozzá. Senkije nincs ebben biztos vagyok. De ennyire zárkózott. De az meg milyen már h én mondom neki hogy menjünk fel hozzá?! Pláne ha benyögi h neki ez még mindig korai..
2021. júl. 1. 20:25
 6/12 anonim válasza:
21%

Szokták mondani hogy a türelem meghozza a gyümölcsét.

De én Őt megértem.

Szerintem valami más állhat a háttérben amit te nem tudol.

Érzelmileg én is ilyen vagyok. Nem bízok az emberekben egyik napról a másikban mert sokszor csalódtam... Én már a saját családtagjaimban nem bízok mert a hátam mögött kibeszéltek már nem is egyszer...

Esetleg te is megteheted az első lépést. Vagy beszéljél vele és tűzzetek ki célokat időpontokkal együtt ami lépésre kényszerítené. Vagyis ez a módszer nálam beválna.

Jelenleg mást nem tudok írni de idő kell (nagyon sok idő kell) hogy megbízzon az adott emberben főleg egy csalódás után. Nekem pl. szó szerint 2 évembe telt mire újra megbíztam az emberben (onnan tudom hogy ő mondta el a legvégén).

Nőkkel nem is nagyon beszélek csak ha nagyon muszáj mert félek az elutasítástól meg sok nő nagyon lenéző (tisztelet a kivételnek) legfőképp az anyagiakat nézik.

De én nem tudom a kettőtök családi hátterét így ezt nektek kettőtöknek kell megbeszélni. Az a legjobb ha leültök és őszintén megbeszélitek hogy mit vártok egymástól. Kitűztök magatok elé mindig új és új célokat. Lehet neked kis semmit nem erő célok de Ő neki igenis nagy.

Sok sikert kívánok a továbbiakban.

2021. júl. 1. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Felejtős
2021. júl. 2. 04:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felejtsd el. Az esetek nagy százalékában azt az illetőt nem akarják, akiknek ez elő van adva. Nem fél, hidd el. Ha jön egy neki megfelelő, egyből lépni fog felé. Addig meg elszórakozgat veled, egy határig. Sajnos ezt csak te nem akarod látni.
2021. júl. 2. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is nehéz eset volt állítólag, de velem megtáltosodott.

Ez a pasi nem akar téged (eléggé).

2021. júl. 2. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az introvertált nem azt jelenti, hogy valaki szorong. Ez meg csak simán nem téged akar.
2021. júl. 6. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!