Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált nő és extrovertált férfi kapcsolata lehet tartós és jó?
Még sosem volt pasim, de most úgy tűnik szerelmes vagyok. :)
Viszont ég és föld vagyunk, ennek ellenére szeretjük egymást.
Én introvertált vagyok. Olyannyira, ha nem muszáj a boltig sem teszem ki a lábam. Minden buliban pocsékul érzem magam. utálok új ismereteket szőni, utálom a nagy társaságot. Nem tudok csak úgy cseverészni a semmiről. Nagyon igénylem az énidőt, az egyedüllétet. Persze akiket szeretek, nekik vágyom a társaságukra. De én sokkal szívesebben kuckózok bekettesben, minthogy másokkal szórakozzunk. Nem vagyok beszédes, félénk vagyok és kissé talán önbizalomhiányos is.
A srác pedig totális ellentétem. Olvassátok el amit írtam és váltsátok át az ellentétjére. Imád bulizni, rengeteg haverja van, mindig ő a leghangosabb a társaságokban. Bárkivel szóba elegyedik és nagyon frappáns, magabiztos. Folyton van valakivel ha mi nem vagyunk együtt. Ő is ugyanúgy igényli a kettecskén eltöltött időt, de míg én külön időtöltésként inkább bezárkozóm önmagamba ő biztos kerít valakit maga mellé.
Nos, ez mennyire működhet? Nem lehet, hogy egy idő után unalmasnak talál majd? Részemről nem zavaró, hogy ő ilyen, csak fogadja el, hogy nem mindig lesz kapacításom vele menni. Én előnyben részesítem a kirándulásokat, hosszú sétákat, vagy az olyan koncerteket amik tényleg érdekelnek és nem a társaság miatt megyek.
Annak ellenére, hogy mások vagyunk megértjük egymást és látom rajta, hogy ő is szerelmes.
Tapasztalatok?
Szerintem simán működhet, ha szeretitek egymást.
Nem kötelező együtt bulizni, mehet ő egyedül is, addig te tudsz énidőt tartani.
De egyébként ne stresszelj előre ezen, minden kapcsolat más és más, lehet, hogy valakik tökéletesen megvoltak egymás mellett így, de ellenpélda is 100%, hogy létezik. Csakis rajtatok fog múlni ez.
Élvezd inkább most ki!
Én introvertált vagyok, a férjem extrovertált. 11 éve vagyunk együtt boldogan. Igen, működik:)
Működhet nektek is, rajtatok múlik:)
Nálunk nem működött, nem értette meg, nem fogta fel, hogy én így érzem magam jól és nekem nem mindenem az hogy folyton menjek valamerre mint a mérgezett egér. A csak otthon kettesben töltött alkalmakra hamar ráunt. Sokat cseszegetett az introvertált életvitelem miatt, láttam a szemében a lesajnálást. És persze az is idegesítette hogy én gyakran inkább kihagynám a bulijait a haverokkal, mert egyszerűen nem érzem így jól magam!
Tapasztalatom és meglátásom alapján a kapcsolat két ennyire különböző ember között csak akkor működhet jól, ha mindketten meg tudják érteni és elfogadni a másikat, valamint igazságos kompromisszumokat tudnak kötni. Ehhez persze kell némi értelmi és érzelmi intelligencia (ezek az én exemben sajnos nem voltak meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!