Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többségben tényleg ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többségben tényleg ilyenek a lányok, vagy csak én találok ilyeneket?

Figyelt kérdés
21-2 éves lányok annyira komolytalanok, nem akarnak elköteleződni, csak kapcsolatból kapcsolatba mennek. Én eddig sok ilyen lánnyal találkoztam. Vagy ebben a korban ez lenne a normális? Én fiúként nem így gondolkozom. Bár az is igaz hogy ők eléggé szép lányok, így élvezik azt hogy sok fiúnak tetszenek. Tényleg, van összefüggés aközött hogy egy szép lány később akar komoly kapcsolatot mert sok lehetősége van és szeretné kiélvezni?
2021. dec. 18. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak veled nem akar elköteleződni?
2021. dec. 18. 07:41
 2/6 anonim válasza:
77%
Nagy részük ilyen, olyan ez mint a szerencsejáték, vagy bejön vagy nem.
2021. dec. 18. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
30 év alatt nincsenek nők, csak kislányok.
2021. dec. 18. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
A nők alapból 30-35 évesen akarnak komoly kapcsolatot mostanában. 20 évesen még egyetemre, utazásra, bulizásra, önmegvalósításra készülnek.
2021. dec. 18. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy felelősségharítás, valmint egy nem megfelelő önismerettel vagy szociális készseggel rendelkező egyén gondolatmenete. Nem sértésből írom. Vannak ismerőseim, barátaim, akik ennyi idősen jöttek össze mostani férjükkel (sőt egyik barát pár 15 évesen). Most vagyunk 30 év körüliek. Vannak olyan ismerőseim, akik ennyi idősen csak járogattak, és ismerek olyat, aki egyáltalán nem is jött senkivel össze 25-26 éves koráig. Változó. Egy biztos, ha rátalálnak arra, akivel igazán összeillenek, a többség komoly kapcsolatot akar, ha már legalább 21-2 éves.

Felesleges beskatulyázni egy egész nemet, inkább magadban, vagy a párválasztási szokásaidban keresd a hibát.

2021. dec. 18. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy hány éves, nő vagy férfi. Aki szerelmes és boldog, az nem fog szakítani. Az egy dolog, hogy ha szakít, akkor egy szép, fiatal lány (jóképű fiú) gyorsan talál másikat.
2021. dec. 18. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!