Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért vannak túlnyomó többségben a nemleges válaszok, ha arról kérdezik a nőket, hogy randiznának-e gazdag férfival?
Tudod, ha valaki csak a pénzével tud kitűnni, az már régen rossz.
Ha valaki normális hosszútávú kapcsolatot szeretne, ahhoz édeskevés a pénz, ha mellette pl. a pasi orrba-szájba csalja a párját, önző, egoista, agresszív, zsugori, nem család centrikus, tiszteletlen...stb.
Mit ér a nő a gazdag pasival, ha a férfi állandóan fizikálisan bántalmazza?
Kérdező, ez csak egy példa volt, te észlény! Nem azt mondtam, hogy minden gazdag ember kőbunkó.
A kisebbségi réteg is tele van tajparaszttal.
Itt szimplán szemléltettem, hogy párkeresés szempontjából nem a legfontosabb az, hogy valaki gazdag-e vagy nem.
"Kérdező, ez csak egy példa volt, te észlény! Nem azt mondtam, hogy minden gazdag ember kőbunkó."
Először is megköszönném, ha nem próbálnál meg sértegetni. Szerintem én nem támadtam a te karakteredet, szóval tök feleslegesen vagdalkozol...
Másrészt mégis rendszeresen előjön ez a motívum ha sikeres, gazdag emberekről van szó. Míg ha a random Jani a kérdés tárgya, senki nem hoz fel ilyeneket, ha csak nem kapcsolódik közvetlenül a témához.
"Lehet, hogy a pénz miatt hozzá van szokva, hogy megkap mindent."
Vagy mondjuk lehet, hogy a saját intelligenciájának, kitartásának és ambíciójának köszönhetően kitört a szegénységből, míg mások csak siránkoznak és az aktuális bűnbakot hibáztatják...
4.: nem nagyobb rá az esély. De aki normális, az nem a gazdagságát emeli ki elsődlegea pozitívumaként. Csak nézd meg itt mennyi olyan kérdes van, hogy ilyen meg olyan kocsival jól lehet-e csajozni: szerinted aki ilyen kérdéseket tesz fel, azzal minden rendben van?
Tök jó, ha valaki gazdag. De ennél sokkal fontosabb dolgok vannak hosszútávon. Akieg a gazdagságával akar csajozni, az azt jelenti, hogy belső értékeket nem tud felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!