Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen az oldalon miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért vannak túlnyomó többségben a nemleges válaszok, ha arról kérdezik a nőket, hogy randiznának-e gazdag férfival?

Figyelt kérdés
Ennyire negatív, ha valakinek van pénze?
2018. dec. 10. 12:32
1 2 3
 11/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Azt se szabad nekik elhinni, ha kérdeznek, nemhogy azt, hogy nem randiznának tehetős pasassal.
2018. dec. 10. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, ha visszanéznéd az összes ilyen kérdést, mindig, kivétel nélkül a pénzt helyezik első helyre, soha nem azt, hogy az adott személy milyen kitartó munkával jutott el x-ből y-ba, és soha nincs feltüntetve, hogy emellett milyen személyiség, mi a hobbija, szeret-e olvasni, fontos-e számára az egészséges életmód..stb.

Nem, mindig csak a pénz. Ebből az derül ki, hogy az adott személynek nincs is más értékelhető jó tulajdonsága, csak az, hogy gazdag. Ez pedig kevés.

2018. dec. 10. 12:55
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

"ha visszanéznéd az összes ilyen kérdést, mindig, kivétel nélkül a pénzt helyezik első helyre"

Küljd már el egy ilyet :D

2018. dec. 10. 13:04
 14/21 A kérdező kommentje:

Láttam olyan kérdéseket, ahol egy viszonylag átfogóbb személyiségleírás volt, a fontosabb dolgokat és a fizetést is megemlítve. Ott is sokan azon rugóztak, hogy miért írja bele, megvádolták azokkal, amiket itt is többen felhoztak.

Meg persze ott a másik: ez az oldal anonim kérdésekről szól, nincs lehetőség mindig az egész élethelyzet bemutatására. Érdekes módon ha valaki azt emeli ki, hogy gitározik, táncol vagy rajzol, és az tetszik-e a másik nemnek, senki nem kér rajta számon személyiségleírást. Meg persze nem is agresszív, egoista barom alapból.

2018. dec. 10. 13:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is kiforgatod... nem mindegy hogy randizni egy pasival aki egyébként gazdag, vagy CSAK AZÉRT randizni, mert gazdag... most te arra akarsz bizonyítékot találni hogy.... mit is akarsz elérni? :)))
2018. dec. 10. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a kérdések zöme arra van kihegyezve, hogy a pasi gazdag. Egyéb érték, belső tulajdonság, stb. nincs megemlítve, csak az, hogy kéne-e olyan pasi, aki havi 2 millát keres, luxusautót tol a seggem alá, és jó nagy házat épít kettőnknek, meg mindenemet finanszírozza. Ha csak ennyi az értéke, akkor nem, nem kéne. Ha emellett normális, nem egy elszállt, beképzelt, nagyzolós nyomorult, aki folyton mutogatja, mije van, hanem mondjuk okos, vicces, igazi társ, akkor igen, kéne.
2018. dec. 10. 13:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jó tapasztalatom ilyen téren. Egyrészt az ezekben a kérdésekben leírt férfiak nem gazdagok, csak nagyon szeretnének annak látszani. Ismerek olyan embereket, akiknek valóban sok tíz millió ott lapul a bankszámláján. Egyikről sem mondod meg. Általános szabály, hogy aki villog a pénzével, annak nincsen. Nem gondolom gazdagnak azt, akinek van egy jó kocsija meg néha elmegy külföldre nyaralni magamutogatásból. Rengetegen próbálnak úgy felszedi, hogy villognak a pénzükkel. Aztán meg vannak sértődve mikor közlöm, hogy nem igazán van szükségem anyagi támogatásra, mert igazság szerint valószínűleg jobban állok nála anyagilag. Hogyha valakinek az első megnyilvánulása a vagyona, és ezt tartja ismerkedésnél első számúnak az nálam felejtős. Nem szeretem az anyagias embereket.

Én például egy konkrét ilyen kérdésre emlékszem, amikor az volt a szitu, hogy mit tudom én milyen sportkocsija van, meg az instagramon mutogatja, hogy éppen hova utazott el. Ez számomra egyszerűen gyerekes és unszimpatikus például. De egy tök jó belsőt és személyiséget is el lehet azzal cseszni, ha egy férfi anyagias és minden amit adni akar vagy adni tud nekem az anyagi jellegű. Sok pénzes férfi elfelejti, hogy édeskevés drága helyekre hurcolászni egy nőt ahhoz, hogy boldog legyen.

Magával az életstílussal sem nagyon tudok azonosulni. Most járkáljak én is ilyen unásig reklámozott népszerű egzotikus helyekre, csak hogy lássák, hogy van lóvé? Meg egyek minden nap drága étteremben? Inkább főzzünk otthon akkor valamit ketten. Cseréljem le évente az autómat az abban az évben legnépszerűbb autóra csak mert megtehetem? Nekem ezektől feláll a nem létező szőr a hátamon.

Természetesen van kivétel. Nem a gazdagsággal van a baj, hanem azzal, hogy a vagyonukkal azonosítják magukat, ezt tartják a legfontosabbnak sokan párkeresésnél is.

Illetve azért az sem mindegy, hogy miből van valakinek pénze. Általában akik ennyire hangsúlyozzák, hogy van pénz nem nagyon dolgoztak meg érte. Örököltek mondjuk egy vállalkozást, amit szépen lassan majd becsődöltetnek mert szórják a pénzt meg nem igazán foglalkoznak a céggel. Nekem az, hogy valaki hogyan bánik a pénzével, mennyire tudatos nagyon sokat elmond egy emberről.

De ezek végül is csak spekulációk. Nekem személy szerint semmi bajom nincs azzal, ha valaki gazdag, amennyiben ezt valóban normálisan tudja kezelni. Lehet, hogy előítéletes vagyok, de ha nekem valaki ezzel nyitja az ismerkedést, akkor azonnal felejtős. Ha viszont nem ezt tartja az elsőszámú szempontnak, és okosan bánik a pénzzével azzal semmi problémám nincsen. Csak eddig az általános tapasztalatom nem ez.

2018. dec. 10. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Bár foglalt vagyok, de előtte is tartottam tőlük, nem mintha lett volna találkozási felület. Nekem nem negatív maga a pénz, csak egy gazdag, sokat látott férfi nem hiszem, hogy egy átlagos nőre vágyna. Másik meg, dolgoztam üzletben, ahol luxuscikkeket árultunk és sajnos elég sok negatív tapasztalatom van. :/ Nem egyszer úgy beszéltek velem és másik kollégával, mint valami kutyával, ha egyáltalán köszönésre méltattak.

Barátomnak van egy nagyon tehetős barátja, ő nagyon kedves a feleségével együtt, nem akartam általánosítani.

2018. dec. 10. 15:29
 20/21 anonim ***** válasza:

egy kérdéssel se találkoztam ami KONKRÉTAN azt kérdezné hogy "lányok! randiznátok gazdag férfival?"

erre az lenne a válasz, hogy miért ne, HA mellette intelligens, kedves, figyelmes, humoros stb.

a pénz egy a sok tulajdonság közül. normális egészséges nőnél nem ez dominál.

nem kizáró ok ha valaki gazdag :D miért lenne, ezt egy szóval se mondta senki.

az zavarja joggal az emberek többségét ha valaki gazdag és felvág vele, azt hiszi bárkit és bármit megvehet magának

2018. dec. 10. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!