Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a gazdak pasik többségben csúnyák?
Egy nagy sikereknek örvendő férfi olyan sokra vitte az életében, hogy egy hatalmas vállalatot épített magának. Sikerének titka, hogy fülek nélkül született, így női társaságra nemigen számíthatott, így minden idejét pénzcsinálásba fektette. A cég annyira nagy lett, hogy pályázatot kellett kiirni egy igazgatói állásra.
Három kifogástalan, kíváló végzettségű személy jelentkezett, akiket külön külön interjúra magához rendelt. Bemegy az első, minden nagyon tettszett amit a jelentkező elérakott.
- Minden rendben is lenne, de válaszoljon még 1 kérdésre nekem. Észrevesz-e valamit rajtam, ami nem olyan, mint másokon?
- Persze!... azt hogy nincsenek fülei!
Erre dühös lett a gyártulajdonos, és kirugta a pályázot. A második ugyanígy járt. Bejön a harmadik.. fiatal friss diplomás... minden rendben megy.... de jön a kérdés:
- Észrevesz-e rajtam valamit, ami nem olyan, mint másokon?
- Momentán semmit, azt az apróságot leszámítva, hogy kontaktlencsét visel.
A gyáros el van ragadtatva... micsoda megfigyelőképesség!
- Ön megkapta az állást, a vállalati kocsit, magas fizetés, de árulja el honnan tudta?
- Hát csak onnan, hogy fülek nélkül baromi nehéz lenne szemüveget viselni!
csak az lehet a magyarázat, hogy fiatalkoruk óta csúnyák, és mivel nem volt nő az életükben, ezért magukkal foglalkoztak, meg hogy legyen pénzük, de hogy miért kellett a pénz, az mindnél más. Pl.: azt gondolta, hogy majd így tud szerezni nőt, vagy csak szimplán azt hitte, hogy a pénz boldogít, vagy nem tudom. Én is csúnya vagyok, és én is a meggazdagodásra fogok koncentrálni, ha nem jön össze egy párkapcsolat. De én csak szimplán azért hogy jobban éljek, mint most, az olyan nőkről, akik a pénzes pasikra hajtanak azokról megvan a véleményem, és ha lesz pénzem, én nem olyan nőt fogok választani, az biztos.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!