Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg akarhatott csókolni? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarhatott csókolni? Mit kezdjek egy ilyen helyzettel?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szakítottunk az exemmel. Nagyon csúnya és fájdalmas szakítás volt és az exemen már túlléptem rég, de egy jóideje úgy érzem, hogy egyszerűen nem tudok úgy nyitni a férfiak felé, mint korábban. Mindig arra gondolok, hogy rossz vége lesz és kár energiát fektetnem az ismerkedésbe. Így viszont nem is tudtam eddig megismerkedni olyannal, akivel lehetett volna több is köztünk. Egy céges eseményen megismertem egy velem egykorú férfit, aki nagyon szimpatikus volt és sokat beszélgettünk. Később elhívott kávézni, ahol szintén egy hullámhosszon voltunk. Azóta többször is hívott találkozni, legutóbb étterembe mentünk. Na most egyrészt azt se tudom, hogy ő többet akar vagy csak barátként tekint rám. Sajnos hibás vagyok abban, hogy nem adok jeleket, nem flörtölök vissza, nem engedtem hogy hazakísérjen, azaz párkapcsolati szinten nagyon zárkózottnak mutatom magam a szakítás óta. Minden találkozó után először fellélegeztem, hogy nem kezdeményezett, majd később haragudtam is magamra. Tegnap kicsit éreztem, hogy több is lesz, a jelekből azt vettem le. Én pedig idióta módon ettől megijedtem és gyorsan el akartam köszönni, amin a férfi is meglepődött. Erősödött, hogy hazakísér, amit ezúttal se hagytam. Aztán megfogta a kezemet és határozottan de nem durván elkezdett magához rántani, amit nem hagytam. Nagyon durván kínos volt ez a jelenet. Nem tudom most meg akart-e ölelni vagy csókolni vagy ilyesmi. Azt se tudom miért reagáltam így. Nekem tetszik ez a férfi és haragszom magamra, amiért nem tudok normálisabban hozzáállni az ismerkedéshez. Hogy hozzam helyre?

2021. dec. 17. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem keress szakembert, mert egyáltalán nem normális ez a viselkedés egy szakítás után.

Szép szakításról még nem hallottam, mindegyiknek az a vége, hogy mindkettőtöknek fáj. Ez, ahogy te viselkedsz, akkor lenne érthető, ha komoly trauma ért, mondjuk erőszak.

Szerintem döntsd már el, hogy mi a francot akarsz, aztán kész. A leírás alapján te egyáltalán nem akarsz se intimitást, se szexet, se kapcsolatot, csak tetszik, hogy valaki "barátilag" meghív ide-oda. Valószínűleg ő is ezt a tanulságot vonta le. Nem hiszem, hogy még egyszer keresni fog. Több találkozó után is egyértelműen elutasítottad a közeledést, egy csók nem volt. Neki ebből az következik, hogy nem is lesz, nem tetszik neked.

A legjobb az lenne, ha egyáltalán nem ismerkednél addig, amíg nem tetted magad helyre. Annak se lesz jobb vége, ha csak azért hagyod magad, nehogy lelépjen a pasi. Ismerkedj akkor, ha vágysz is a testi közelségre, és a szexre is.

2021. dec. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!