Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarhatott csókolni? Mit kezdjek egy ilyen helyzettel?
Szerintem keress szakembert, mert egyáltalán nem normális ez a viselkedés egy szakítás után.
Szép szakításról még nem hallottam, mindegyiknek az a vége, hogy mindkettőtöknek fáj. Ez, ahogy te viselkedsz, akkor lenne érthető, ha komoly trauma ért, mondjuk erőszak.
Szerintem döntsd már el, hogy mi a francot akarsz, aztán kész. A leírás alapján te egyáltalán nem akarsz se intimitást, se szexet, se kapcsolatot, csak tetszik, hogy valaki "barátilag" meghív ide-oda. Valószínűleg ő is ezt a tanulságot vonta le. Nem hiszem, hogy még egyszer keresni fog. Több találkozó után is egyértelműen elutasítottad a közeledést, egy csók nem volt. Neki ebből az következik, hogy nem is lesz, nem tetszik neked.
A legjobb az lenne, ha egyáltalán nem ismerkednél addig, amíg nem tetted magad helyre. Annak se lesz jobb vége, ha csak azért hagyod magad, nehogy lelépjen a pasi. Ismerkedj akkor, ha vágysz is a testi közelségre, és a szexre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!