Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mire akarhatott utalni a pasi? 21/L
Figyelt kérdés
Lényeg az, hogy a baráti társaságomból tetszik egy nagyon helyes srác, de én nem vagyok valami szép lány sajnos... Egyik alkalommal amikor kettesben maradtunk meghúztam a nyakam és ő felajánlotta, hogy megmasszírozza (én közben csendben nyögdécseltem, mert elég erős keze van) erre azt mondta, hogy "El ne élvezz!" Most ezzel arra akart utalni, hogy lehet köztünk valami, vagy jó lennék egynek, vagy ne is álmodjak róla, vagy csak poénkodott? Sajnos semmi tapasztalatom nincs pasizás terén ezért nem tudom eldönteni.2017. okt. 16. 13:39
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez csak sima poén volt.
2/11 anonim válasza:
Hogy a csában tudsz ilyet beleképzelni ebbe? Nyilván az egyetlen dolog, ami okot adhat arra a feltételezésre, hogy akar tőled valamit, az, hogy megmasszírozott. Nem pedig a béna poénkodása.
3/11 anonim válasza:
Csak viccnek szánta, ebbe ne lássál bele semmi!
4/11 anonim válasza:
Ez egy viccses beszólás volt, szinte biztos, hogy ő is nevetett, miközben mondta.
5/11 anonim válasza:
Elég kéjes nyögdécselés lehetett, ha ez jutott eszébe róla...
6/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
Ha én tenném és mondanám ezt, akkor az illető vagy tetszik, vagy nagyon jó haverok vagyunk.
Az első esetben egyértelműen szexuális célzás lenne, a másodikban meg egy "poén", de ahhoz tényleg az kell, hogy viszonylag jól ismerjem a másikat.
Persze lehet, hogy más srácoknál ez máshogy megy. :)
7/11 anonim válasza:
Arra utalt, hogy kéjesen nyögécseltél. Semmi több.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor marad az álmodozás :(
2017. okt. 16. 14:34
9/11 anonim válasza:
Ez csak egy alpári poén volt.
Sokat segít, ha nem "pasinak" nevezed majd a férfiakat...
10/11 anonim válasza:
Aranyos vagy, úgy hiszed, megnyilvánulás látszata számít, míg valójában milyensége. Nos nem tudhatjuk, mert nem tapasztaltuk meg ahogyan mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!