Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhatott ez a pasi? 18L

Mit akarhatott ez a pasi? 18L

Figyelt kérdés

Budapest, Corvin.

este fél 9 körül megyek az utcán, jön velem szembe egy elég ijesztő srác, így vigyorgott meg minden. elmentem mellette, hátranéztem, ő is felém nézett és megindult utánam. gyorsan leszaladtam az aluljárón, fel egy másik kijáraton. nézegetek hátra egyszer csak újra ott van. jön jön jön, gyorsan átszaladtam egy villogó zöldön az úton, elindultam visszafele, akkor megállt és nézett, gyorsan lementem az aluljáróba, felmentem bementem a corvinplázába és kicsit keringtem, aztán gyorsan újra le és metró. szerintetek miért követhetett? csak így kíváncsi volt hova megyek, vagy egy kietlenebb helyen el is vágta volna a torkom?

(tudom, hogy jó kategória, de nem találtam ennél illőbbet :D)

2013. dec. 8. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire ijesztő voltam? Ne haragudj.
2013. dec. 8. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Beszélgetéstől az erőszakig bármit.Vegyél gázsprét és ha követ fújd le!

3/10 anonim ***** válasza:

James Bond filmbe illő jelenetsor :)

Talán csak szagot fogott vagy nem tudom, ilyen esetekre tarts magadnál paprikaspray-t de azért ne fújj le minden második pasit aki rád néz.

4/10 anonim ***** válasza:
0%
csak megakartalak dugni. :-)
2013. dec. 8. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
pont nem volt nálam. amúgy ha nagyon nem tudtam volna lerázni, akkor arra gondoltam, hogy odamegyek valakihez az aluljáróban (lehetőleg valami jó erőben lévő sráchoz), és megkérem, hogy tegyen már úgy mintha ismerne :D aztán a végén meg lehet ő erőszakolt volna meg, de akkor már igazán mindegy ki :D
2013. dec. 8. 12:56
 6/10 Rusz Réka válasza:
Elmegy meletted 1 fiú fújd le :D Úgy ahogy az előző kommentelő mondta csak az ellentéte (Vicc volt)
2013. dec. 8. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Fincsi volt az illatod...ezt szimatoltam ki xd. Kivantalak...
2013. dec. 8. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Az teljesen jó ötlet, ha odamész valakihez.

Egyszer én is voltam ilyen helyzetben. Mármint én férfi vagyok, és már messzebbről láttam, hogy egy villamosmegállóban pár bunkó srác körbevesz egy 20 év körüli lányt és bár nem értek hozzá, de nyomatták az alja beszólogatós dumát, "gyere velünk, elszórakozunk majd együtt" stb. Úgyhogy átmentem szépen a megállóba, és odamentem a lányhoz, miközben úgy tettem széles vigyorral, mintha ismerném, köszöntem neki és közben meg angolul mondtam neki, hogy tegyen úgy, mintha rám várt volna és ismerne engem, arrébb megyünk egy villamosmegállóval minél távolabb ezektől a parasztoktól :D:D Szerencsére a lány tudott angolul, az IQ betyárok meg nem, ezért simán elsétáltunk, miután a lány elmondta nekik magyarul, hogy rám várt :D Utólag már a csaj is nevetett, de annyira azért nem volt vicces. Csak szerencsénk volt, hogy "meglepődtek" a fiúk és nem jutott eszükbe feltartóztatni minket. Amire minden esélyük meglett volna, mert én 177 centi és 62 kg vagyok, nem egy erőművész :D

2013. dec. 8. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
csak meg akart szólítani, ennyire nem kellett volna megijedni
2013. dec. 8. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Viccen kívül vigyázni kell az ilyenekkel. Bár én nem vagy Bp.-i, itt Borsodban több hasonló esetről hallottam,de ott konkrétan üldözték is a lányokat,és ha nincsenek többen,ki tudja mi lett volna.:/ Vigyél magaddal valami önvédelmi cuccot, akármit, vagy lehetőleg próbálj valami ismerőst találni, akivel együtt mész. Vigyázz magadra ! :)

19/F

2013. dec. 8. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!