Szerintetek tényleg követhetett egy ismeretlen pasi az utcán, vagy csak paranoiás vagyok? Ha követett, mit akarhatott? Történt már esetleg valakivel hasonló azon a környéken? (Bp. , Dohány utca, Blaha Lujza tér környéke)
Még nyáron történt az eset, de pár napja eszembe jutott és azóta foglalkoztat a gondolat.
Nem Pesten élek, de nyáron ott töltöttem 1 hónapot. Elkísértem a barátnőmet a Blahára, majd úgy gondoltam, felfedezem kicsit a várost és sétálni indulok. A Dohány utcában elhaladtam egy trolimegálló mellett, épp ott állt egy pasi, nem túl szimpatikus külsővel, de mivel a ruhája alapján valamiféle szerelőnek látszott és valami kisebb műszernek tűnő dolog is volt a kezében, azt gondoltam, biztos csak a munkáját végzi ott. Ahogy megnéztem, összetalálkozott a tekintetünk pár másodpercre. Mentem tovább, erre hallottam, hogy elindul ő is utánam. Rossz érzés fogott el, de még mindig arra gondoltam, hogy talán csak véletlen. Szaporáztam a lépteimet, hátranézni nem mertem, közben nézelődtem az utcán, hogy jézusom, milyen környékre keveredtem. Végül elértem egy biztonságosnak tűnő bolthoz (Alphazoo, Dohány u 17.) és gyorsan bementem.
És ekkor jött az, ami igazán megijesztett: A pasi megállt az ajtó előtt, és kint várt! Ha jól emlékszem, az ajtó felé nézett, de már nem vagyok benne biztos. Szerencsére olyan helyről figyeltem, hogy ő nem láthatott. Kis idő múlva elment, én még valamennyit vártam bent a biztonság kedvéért.
20 éves lány vagyok egyébként, 157 centi, ötven egynéhány kiló, elég jó alakom van és aznap elkövettem azt a hibát, hogy egy elég feltűnő és elég rövid rövidnacit vettem fel(pedig egyébként nem szokásom...), szóval ha tényleg akart tőlem valamit, ez is közrejátszhatott a dologban.
Ha a rövidnacid szemezett vele pár másodpercre, akkor azt követte.
Pár másodperces szemkontaktust is vélhetett felhívást a keringőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!