Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magányra vágyna vagy randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányra vágyna vagy randit akarhatott?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismertem meg de jeleztem hogy csak beszélgetni szeretnék. (volt ilyen opció)

Neki is ez volt becsillagozva, így elkezdtünk barátkozni. 4 hónap, minden fsza most meg alig keres 2 hónapja, viszont sokat ír ha ráírok.

2019. márc. 23. 13:30
 1/7 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam feladta a próbálkozást mert látta hogy nem tud velem mitkezdeni.

Viszont volt egy srác aki nekem tetszett és meséltem neki róla. Talán megsértődött?

Szerintetek mi baja?

2019. márc. 23. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszélgetni akart, beszélgettetek. Eltelt azóta kis idő, lehet, hogy már nincs annyi ideje/kedve stb., de valamennyit még szán rád. Lehet, hogy megismert valakit közben. Gondolom, ha randizni is akart volna, akkor randiztatok volna. Kár kombinálni, kérdezz rá nála.
2019. márc. 23. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, várjál... Amikor írtam, az első kommented még nem volt ott. Ő próbálkozott is konkrétan, te meg játszmáztál? Mert akkor az úgy elég gáz, nem csoda, ha beleunt.
2019. márc. 23. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Privátra: hagyd a francba.
2019. márc. 23. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
F :)
2019. márc. 23. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Van úgy, hogy jót dumálok egy ismeretlen nővel, akár órákon át (olyan hobbim van, hogy előfordul ilyesmi), aztán sosem látom többé.

Randira nem akarom hívni, érdekes pár órán át, de több nincs az egészben, és nem vágyom arra, hogy hónapokon át próbáljam életben tartani a témát, ha elfogyott.

2019. márc. 23. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Legutóbb mondta hogy szereti a társaságom.

Ez esetben akkor miért hanyagol?

Séetettségre szavaztok tik is?

2019. márc. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!