Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki nem a műnőkre bukik, de nem is a hipszterekre?

Figyelt kérdés

Egy ideje feladtam az aktív párkeresést, és inkább a tanulmányaimra koncentrálok, de ennek főleg az az oka, hogy nem találkoztam még olyan pasival, aki komoly és érett lenne, határozott/asszertív személyiséggel rendelkezne, és leginkább az intellektust keresné a nőben. Szerintem szép nő vagyok, ápolt, csinos, nagy mellekkel (ha ez bármit is számít), igényesen, az esetek többségében elegánsan öltözködöm, és hamarosan a második diplomámat is megszerzem. Mégis sokszor azt látom, hogy a pasik jobban szeretik a mainstream műnőket, akik a műhajjal és a túlzott sminkkel kompenzálják az intellektuális sötétségüket. A másik problémám pedig az, hogy a pasik néha azon csodálkoznak, hogy nem találnak jó nőt, miközben saját magukat elhanyagolják, és nem igazán tudnak mit felmutatni.

Létezik még olyan férfi, aki egy normális nőre vágyik, akivel tud beszélgetni? Vagy olyan kapcsolatra, ahol mindkét fél autonóm, erős egyéniséggel rendelkezik?

2021. dec. 14. 21:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy ennyire intelligensen, mint ahogyan magadról írsz, képes vagy ilyen szinten sztereotívan gondolkodni. Egy intelligens, okos nő miért ne lehetne dekoratív is egyben? Például nekem is van póthajam, mert az eredeti kevés és vágytam a hosszú, dús hajra. Sminkelek, edzek, csinosan öltözök, de ettől nem leszek automatikusan ostoba :D A párom ugyanilyen, csak férfiben. Ő sem lesz ostoba azért, mert ad magára (gyúr, szoliba jár, meg fazonra igazított szakálla van stb) Vezető egy cégnél.

Persze van az a nagyon egyszerű, olcsó és közönséges kategória, meg a gengszter jellegű ostoba hapsik, de ezenkívül van egy rakás átmenet.

2021. dec. 15. 11:27
 42/47 A kérdező kommentje:

38: Hű, úgy tűnik, rajtam kívül más is frusztrált!

De elárulom, hogy eddig olyan pasijaim voltak, akikkel azonos volt a világnézetünk. A rave bulikat pedig régebben én is szerettem.

2021. dec. 15. 11:27
 43/47 FoxtrotLidérc ***** válasza:
29%
36: Pontosan ilyenekre gondoltam. :))) Így viszont nem vagy "reménytelen eset". :)))
2021. dec. 15. 13:28
 44/47 anonim ***** válasza:
43%

Nem lehet, hogy rossz helyen próbálsz ismerkedni?

Nekem a legtöbb férfiismerősöm nem bukik a műnőkre, a hipszter-korosztályból meg már kinőttek rég.

2021. dec. 15. 13:35
 45/47 A kérdező kommentje:
Rossz helyeken? Mik a jó helyek?
2021. dec. 15. 13:42
 46/47 anonim ***** válasza:
Jelen. Én egy muzsikus lánnyal jobban kiegyeznék mint egy plasztik kirakatbabával, aki kax arra jó hogy kirakjam instára hogy nekek ilyenem is van.
2021. dec. 15. 15:31
 47/47 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A legokosabb barátnőmnek két diplomája van, két doktorija, beszél vagy hat nyelven. Heti két könyvet elolvas.

Emellett hosszú arany szőke haja van, baba kék szemekkel, szilikon mellé, műkörme, rendszeresen jár kozmetikushoz.

Ne ítélj a külső alapján!

2024. márc. 23. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!