Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi, aki nem a műnőkre bukik, de nem is a hipszterekre?
Egy ideje feladtam az aktív párkeresést, és inkább a tanulmányaimra koncentrálok, de ennek főleg az az oka, hogy nem találkoztam még olyan pasival, aki komoly és érett lenne, határozott/asszertív személyiséggel rendelkezne, és leginkább az intellektust keresné a nőben. Szerintem szép nő vagyok, ápolt, csinos, nagy mellekkel (ha ez bármit is számít), igényesen, az esetek többségében elegánsan öltözködöm, és hamarosan a második diplomámat is megszerzem. Mégis sokszor azt látom, hogy a pasik jobban szeretik a mainstream műnőket, akik a műhajjal és a túlzott sminkkel kompenzálják az intellektuális sötétségüket. A másik problémám pedig az, hogy a pasik néha azon csodálkoznak, hogy nem találnak jó nőt, miközben saját magukat elhanyagolják, és nem igazán tudnak mit felmutatni.
Létezik még olyan férfi, aki egy normális nőre vágyik, akivel tud beszélgetni? Vagy olyan kapcsolatra, ahol mindkét fél autonóm, erős egyéniséggel rendelkezik?
A 10-es vagyok!
Ha gondolod, és nem zavar, akkor privátban szívesen megírom neked, de itt nem szeretném. Nem akarom itt hallgatni utána az okoskodásokat.
Mindez szép, de te elfogadnál olyan férfit magad mellé, amilyen te is vagy nőben?
Vagy te is a műnők férfi megfelelőit keresed, az izmos, mindig 100% makulátlan, hiperjóképű, hipermaszkulin csávót, aki ledumálja bármelyik nőről a bugyit kb. egy sales-es stílusával?
És olvasom csinos, nagymellű, stb vagy, szóval nem kell félreérteni hogy azt mondom együtt lennél-e egy dagadt szőrös hajléktalan törpével. De mondjuk lehet neked is magaddal egyformát kellene keresni, nem azt az idealizált képet, ami a fejedben van és az amilyen férfiak a műbb kinézetű nőkre mennek inkább.
5-ös vagyok. Kérdező, amiről én beszélek, azt tapasztaltam, nem egy-két nő esetében, bocs. Az, hogy valaki intellektuális még egyáltalán nem jelenti azt, hogy automatikusan tiszteli is a másikat. Alapvetően itt a probléma. Lehet hogy szimplán csak okos, tanult, de ettől lehet rafinált is.
Úgy tapasztaltam, hogy sokszor nem a személy megismerése a cél, hanem hogy közösek legyenek a projektek. Ezzel nem általánosítani szeretnék, viszont jópárszor tapasztaltam ezt. Utólag bizonyosodott be, hogy nem tud rólam dolgokat, nem kérdezett… és ez sokszor feltűnt, hogy a másik céljai körül folyt a beszélgetés, de csak egyoldalúan, mert rám nem volt igazából kíváncsi.
Az erős egyéniségeknél hidd el van ilyen, hogy igazából a másikat akarja legyőzni, nem kiváncsi az érvekre, nem építő a vita, hanem inkább civakodás. Ez nagyon fárasztó, amikor érzed, hogy a másiknak eldöntött az igaza. Építő érvelésben sokszor benne lettem volna, de hamarabb fordult veszekedésbe a dolog, és ez így parttalan is, meg teljesen hiábavaló.
ha tenyleg szep vagy es csinos, igenyes, akkor nem hinnem, hogy a kulsoddel lehet a problema. (mondjuk azt irod, nagy melled van, ami alapvetoen elony, viszont a legtobb termeszetesen nagymellu no mashol is nagy. a testalkatodrol egy szot se ejtettel.. szoval ha kover vagy, igen, az gond lehet).
azerintem azert az ertelmesebb ferfiak manapsag mar nem nagyon buknak a munokre.
de erdekes, hogy te csak a kulsoben gondolkozol, az nem fordult meg meg a fejedben, h nem a kulsoddel van a gond, hanem
massal?
Nem, nem vagyok kövér, rendszeresen járok edzőterembe és futni. Mindenesetre én nem gondolom azt, hogy egy teltebb, túlsúlyosabb (nem elhízott!) nő kevésbé lenne szép.
Egy szóval sem írtam, hogy nem kellek a pasiknak, inkább csak nem találom az én típusomat. Meg a relatíve jóképű és értelmes férfiak is többnyire a felszínesebb nőkkel vannak együtt.
igen vannak.
Nemtudom milyen körökben ismerkedsz.
Egyetemen nem tudtál ismerkedni ezerrel?
Lehet túl jó nő vagy, és nem gondolják hogy van esélyük nálad, vagy azhiszik hogy neked biztos van párod...
Hát az értelmesebb férfiaknál gondolom nő nagyon nyomult rá, vagy gazdag és így nem lesz anyagi gondjuk.
Igen. A természetes szépséget szeretem. Nem, nem a természetes hatású vakolat adta szépséget, hanem a puha, selymes pofit, ami nincs összekoszolva, a szép hullámos hajat, ami hosszúra van hagyva és úgy kunkorodik, ahogy épp akar, a kicsi, rövid körmöket, amikkel nem kell kényeskedni és a nőket, akikkel nem kell úgy viselkedni, mintha tojások lennének, hogy ne mozduljon el vagy ázzon le rajtuk semmi.
Mindig is ilyen barátnőim voltak, a mostani párom is ilyen. Alapvetően széparcú lány, aki csak arra figyel, hogy ápolt legyen, de nem akar másnak tűnni, mint ami így tud lenni. Nagyon szépen kihozta, amit csak tudott a saját genetikájából sporttal és egészséges termékekkel. Nekem ez jön be és látom, hogy nagyon sok férfinak is. Mivel mindketten mérnökök vagyunk, többnyire férfiak vannak a baráti körünkben is, nem vagyok vak, nagy részük menne rá az első adandó alkalommal, ha hagyná/én nem lennék képben.
Nem hiszem, hogy nálad ez lenne a baj, inkább csak olyan pickmenek tűnsz. Bocs. Mármint most komolyan, nem attól leszel normális nő, hogy más stílust képviselsz és mást tartasz magadon csinosnak. Ebből jó lenne kinőni viszont, mert a többi emberre köpködés kifejezetten csúnyává tesz egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!